Martin Károly Rôzne

Dokončili ďalší aquapark

Žiar nad Hronom 1. júla - Spoločnosť Remeslo stav v júni tohto roka ukončila ďalšiu pozoruhodnú stavbu. Je ním nový aquapark, ktorý vyrástol na pôde vyhľadávaného termálneho kúpaliska v Dolnej Strehovej. Ide o vôbec druhý aquapark v Banskobystrickom

/PR/ Areál Auatermal Strehová vlastnou kapacitou pojme až 2000 okamžitých návštevníkov. Klienti tu nájdu šesť vonkajších bazénov s teplotou vody od 28 do 36 stupňov. V každom z nich sú rôzne atrakcie ako napríklad hydromasážne trysky. Lákadlom bude určite aj whirpool bazén a 50 metrov dlhý tobogán.

Súčasťou nového aquaparku je aj moderné wellness centrum, ktoré doposiaľ v regióne chýbalo. Pod strechou návštevníci nájdu tri bazény s teplotou vody od 36 do 38 stupňov. Saunový svet tvoria štyri sauny a oddychovať sa môže v príjemnom tepidáriu. Možnosti wellnesu dopĺňajú protiprúdové sprchy, ľadopád či vaňa na balnoterapiu.

Pri stavbe moderného areálu sa myslelo aj na najmenších návštevníkov. Veľké detské ihrisko, tobogány a šmýkačka kamikadze určite prilákajú každé dieťa.

Taktiež sa myslelo aj na „cezpoľných“ návštevníkov, napríklad aj zo žiarskeho regiónu. V rámci moderného areálu vznikol aj štýlový hotel, ktorý môžu hostia využiť počas celej sezóny. Rovnako celoročne budú fungovať všetky služby welness centra.

Ako uviedol konateľ Remeslo stav, s.r.o. Bohumil Glezgo, pre stavebnú spoločnosť zo Žiaru nad Hronom je úspechom, že mohla realizovať takýto projekt. „Zavážili aj naše skúsenosti z výstavby Vodného raja vo Vyhniach, ktorý každoročne navštívia tisíce klientov z celého Slovenska. Napriek tomu, že pri realizácii sa vyskytlo viacero problémov, tie sme zvládli a nakoniec sme stavbu odovzdali včas a v kvalite, ktorá sa od nás požadovala. Výstavba nového aquaparku v Dolnej Strehovej bude určite patriť medzi naše najúspešnejšie projekty,“ uviedol B. Glezgo.

Pripomíname, že žiarska stavebná spoločnosť sa umiestnila v prestížnom rebríčku týždenníku trend ako 29. najúspešnejšia stavebná firma na Slovensku za rok 2010. Projekty ako Aqatermal Strehová jej tento kredit minimálne udržia aj do budúcnosti.

Upozornenie: správa obsahuje komerčné informácie

strehova
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM