Martin Károly Futbal

Dolná Ždaňa remizovala s corgoňligistami

V prvom prípravnom zápase odohrali Sokoli z Dolnej Ždane na umelej ploche v Zlatých Moravciach kvalitný zápas.

Vion Zlaté Moravce-Dolná Ždaňa: 1:1 /1:0/ Zostava: Gramblička /46 Packo/,Puliš/54 Arvaj/,Sekereš,Soj­ka,Ondrejka,Pin­ka,Sepeši,Kamas/59 Šimon/,Cimerman,Zva­ra,Páleník,

Už v 4. minúte sa ujali domáci vedenia, keď slabú malú domov od Sojku zachytil Candrák a bolo 1:0. Potom sa rozpútal boj keď sa jazdilo hore,dole a do konca polčasu bola treťoligová Dolná Ždaňa viac ako vyrovnaným súperom.V 35. mi­núte, po rohu Cimermana hlavičkoval Páleník tesne nad. V 39. minúte zas Husár hlavou tesne minul brvno po Orávikovom centri.V 44. minúte krásne z 25m vypálil Kamas ale Kuciak kryl.

V druhom polčase sme za päť minút prestriedali a vtedy nás domáci zovreli a pripravili si tri čisté šance,ktoré však zlikvidoval Packo Husárovi a Hodekovi. Potom sa zase hra vyrovnala a v 71´sa rútil na Packu Hruška, ale ten ho vychytal. V 75. minúte obišiel Páleník stoperov ale strelil nad brvno.V 85´zase išiel sám na Kuciaka Zvara,ale nájazd nepremenil.V závere zápasu vysunul Sepeši ZVARU a ten sa nemýlil a bolo 1:1.

"Chlapcov musím pochváliť za dobrý pohyb,agresívnu hru a za to že sa nezľakli zvučného mena súpera, hodnotí prvý prípravný zápas Stanislav Neuschl, manažér klubu TJ SOKOL Dolná Ždaňa.

Súper bol dobrý – behavý a agresívny. Bolo vidno, že sme do zápasu išli z plnej prípravy, ťažko sme sa pohybovali a zle sme kombinovali. Zahodili sme veľa gólových príležitostí, v prvom polčase sme mohli vyhrávať aj o štyri góly. Z našej strany to bol veľmi zlý zápas, v obrane sme porobili veľa zbytočných chýb,“ zhodnotil zápas tréner FC ViOn, Juraj Jarábek.

Ilustračné foto

Video: Martin Husár /FC ViON Zlaté Moravce/ po prípravnom zápase s Dolnou Ždaňou

<object style=„height: 345px; width:420px“><param name=„movie“ value=„http://ww­w.youtube.com/v/CFwQF­h_vF00?version=3&fe­ature=player_de­tailpage“><pa­ram name=„allowFu­llScreen“ value=„true“><param name=„allowScrip­tAccess“ value=„always“><em­bed src=„http://w­ww.youtube.com/v/CFwQF­h_vF00?version=3&fe­ature=player_de­tailpage“ type=„application/x-shockwave-flash“ allowfullscre­en=„true“ allowScriptAc­cess=„always“ width=„420“ height=„345“></ob­ject>

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM