Barbara Dallosová Kultúra

Druhá séria Toku slov pretkaná hviezdnymi menami: Kto všetko sa stane hosťom Janka Kulicha?

Prvý formát svojho druhu v našom meste si veľmi rýchlo získal svoje verné publikum. Mená, ktoré Janko Kulich prezradil, zaručujú skvelú zostavu aj v ďalšej sérii obľúbenej šou...

Ilustračný obrázok k článku Druhá séria Toku slov pretkaná hviezdnymi menami: Kto všetko sa stane hosťom Janka Kulicha?
Zdroj: Dnes24.sk

Úspech prvých troch častí s Marošom Kramárom, René Štúrom, Vratkom Rohoňom, Svätoplukom Malachovským a Ľubicou Čekovskou autorov len utvrdil v pláne pokračovať v šou aj ďalej.

Sériu zakončia júlovou špecialitkou

Ako už avizoval moderátor Janko Kulich, na prvé vydanie sa môžeme tešiť už 20. februára. Tok slov bude potom pokračovať v mesačnej periodicite, vždy od 19-tej hodiny až do júla, kedy organizátori pripravujú špeciálne letné vydanie pod holým nebom. Ostatné časti si diváci užijú, ako doposiaľ, v kongresovej sále Hotela Luna.

„Veľmi si prajem, aby moje programy boli priateľskými stretnutiami so známymi osobnosťami. Aby sa vytvoril priestor na dialóg, kde sa stretne umelecká komunita a vznikne tak neformálny spoločenský večer s pridanou hodnotou," vysvetľuje filozofiu úspešného projektu Kulich.

Tieto mená už poznáme

,,Mojimi prvými hosťami budú 20. februára hneď tri hviezdy," odtajňuje Kulich a pokračuje:,,Po­pulárny spisovateľ Jozef Banáš predstaví svoju najnovšiu knihu Velestúr, Peter Paul Pačut ukáže to, prečo je považovaný za najlepšieho dvojníka Fredyho Mercuryho a porozprávam sa aj s jedným z najobľúbenejších hercov súčasnosti Martinom Mňahončákom."

Obohatenia chystajú autori aj v scenári. Pribudnúť by malo viac hier so slovíčkami a rýchly kvíz pre hostí či divákov. Atmosféru opäť doplnia piesne v réžii Janka Kulicha a kapely Kolegium. ,,Nebude chýbať ani KomenTáranie textára, bloggera a spisovateľa Peťa Šranka a určite si na hostí pripravíme niekoľko zábavných prekvapení," dodáva Janko Kulich.

Z hostí ďalších vydaní sú známe mená ako napríklad Adela Banášová, Juraj Kemka, Majk Spirit, Zuzana Šebová či Michal Kubovčík.

Foto: ilustračné

Ďalšia séria obľúbenej šou štartuje už 20.februára
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM