Martin Károly Rôzne

Dva mesiace pred voľbami začala v Žiari ostrá antikampaň

Žiar nad Hronom, 24. septembra - Tri bilbordy s útočným obsahom na súčasného žiarskeho primátora odštartovali v meste pravdepodobne doteraz najostrejšiu kampaň. Ivan Černaj zvolal tlačovku. K autorstvu bilbordov sa žiadny kandidátov priamo nehlási.

Jeden z billboardov na ulici SNP oznamuje, že: "Viete o tom, že naše mesto preveruje Transparency international? druhý sa týka témy verejného osvetlenia, tretí zas údajného predaja námestia aj s telefónnym číslom súčasného primátora.

Ivan Černaj, ktorý tieto texty označuje ako klamstvo a nezmysel, zvolal na dnes tlačovú konferenciu priamo pod citovanými reklamnými plochami. Pred mestskými médiami prezentoval svoje verzie a odpovede na tieto texty. /viď video/ „Celkom dobre som sa pobavil.“ komentuje reklamnú kreáciu Černaj.

Žiaden z kandidátov na post primátora, v tohto ročných komunálnych voľbách, sa autorstvu priamo nepriznal. „Počujem to od vás prvý krát. A rozhodne sa dištancujem.“ odpovedal na telefonát Žiar, jeden Černajových protikandidátov MUDr. Ladislav Kukolík.

Na vaše otázky budem odpovedať až v pondelok alebo utorok“ reagoval Štefan Macejkák, ďalší zo zoznamu kandidátov.

Nadežda Hudecová zhodnotila situáciu nasledovne: „Ja by som sa neznížila na takúto antikampaň, veľmi ma to prekvapilo, ale nie to môj štýl, udivuje ma že na takéto malé mesto sa použila takýto druh predvolebnej kampane.

Predvolebná kampaň v Žiari nad Hronom začala neobvykle tvrdo. Jej priebeh budeme pre Vás detailne a objektívne mapovať. Zaujíma nás Váš názor.

/mak/

[color=#ff0000]­Súvisiace články

Černaj pozval na kontrolu Transparency International http://www.ziar24.sk/comment.php?…

Na žiarskom zastupiteľstve opäť ostrá diskusia http://www.ziar24.sk/news.php?…

Dva mesiace pred voľbami začala v Žiari ostrá antikampaň
1
Galéria
cb
14
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM