Tlačové správy

Fanúšikovia hokeja, je tu váš čas: Dodržujte pitný režim počas majstráku!

NEVHODNÉ MLADŠÍM AKO 18 ROKOV - Milovníci piva pozor! Zapojte sa do súťaže v období 6.5.2016-22.5.2016 na akomkoľvek z regionálnych portálov Dnes24 a vyhrajte každý deň kartón plechovkového piva, či súdok piva plus originál sadu pohárov Bakalář či Pražačky.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia hokeja, je tu váš čas: Dodržujte pitný režim počas majstráku!
Zdroj: Dnes24.sk

Výhradným dovozcom piva Bakalář na slovenský trh je spoločnosť KIKA bier Žilina, ktorá pivom boduje. V ich ponuke nájdete výčapné pivo PRAŽAČKA, ČERNOVAR tmavý ležiak, BAKALÁŘ nealkoholický za studena chmelený, ktoré by nemali chýbať na prevádzke, kam radi chodíte so svojimi priateľmi, blízkymi, známymi.

Vypijete akékoľvek množstvo a cítite sa skvelo. Žiadne zduté brušká, iba skvelá chuť a vysoká kvalita. Pena drží, prijemná vôňa a hlavne „pije sa samo“ . Nečudo, že pivá získali prvé a druhé miesto zo 45 českých a slovenských pivovarov v Žatci v minuloročnej súťaží pív. Odporučte vo svojom meste do vami obľúbeného podniku, ktorý navštevujete!

Kontakt: www.kikabier.sk, 0905260519

Milovníkom svetlého piva odporúčame: PRAŽAČKA svetlé výčapné pivo sviežej chuti, svetlej zlatej farby s príjemnou vôňou a jemnou horkosťou. Obsah alkoholu 4,0% obj.

Milovníkom tmavého piva odporúčame: ČERNOVAR tmavý ležiak, bohatá chuť, 4 druhy sladu, výnimočná karamelová chuť a vôňa, príjemná horkosť , obsah alkoholu 4,5% obj.

Milovníkom nealka odporúčame: BAKALÁŘ nealko za studena chmelený, dokonalé spojenie sladového základu vareného s vysoko kvalitným chmelom a sušených chmelových hlávok, obsah alkoholu max. 0,5% obj.

Milovníkom špeciálneho piva odporúčame: BAKALÁŘ medový špeciál, bohatá chuť s nádychom chmelovej horkosti a doznievajúcim podtónom lesného medu, obsah alkoholu 5,8% obj.

Distribučné sklady nájdete v mestách: Žilina, Prešov, Poprad, Košice, Trnava, Bratislava, Bernolákovo, Dunajská Streda a Topoľčany.

Zapojte sa do našej súťaže MS v hokeji 2016! Vyhrávať môžu každý deň až traja z vás, na konci žrebujeme o 3 hlavné ceny – poukážky na let balónom! Viac info o súťaži nájdete v správe MS v hokeji s Dnes24.sk: Hrajte o desiatky atraktívnych cien. Každý deň traja víťazi

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM