Barbara Dallosová Rôzne Správy

FOTKY, ktoré vám spravia deň: V žiarskom útulku majú šteniatko ako z rozprávky

Malé klbko dostalo meno Ninka. Psia slečna si fotenie mimoriadne užívala. Veď pozrite...

Ilustračný obrázok k článku FOTKY, ktoré vám spravia deň: V žiarskom útulku majú šteniatko ako z rozprávky
17
Galéria
Zdroj: OZ Strážni anjeli

Šteniatko ako Ninka zrejme čoskoro niekomu zlomí srdce a bude sa tešiť z nového domova. Zatiaľ je vyše dvojmesačná fenka ale stále útulkáčkou. A patrí medzi psíky, ktoré si fotenie do albumu neskutočne užili. Veď pozrite tie zábery…

Ninka pôsobí ako makkučký chumáčik vlny. Pracovníci útulku s úsmevom konštatujú, že je to taký malý ľadový medvedík. Pri príchode do útulku by ste ju ale možno ani nespoznali. Mestská polícia ju priniesla celú zafúľanú a mokrú.

Ninka bude podľa odhadu pracovníkov útulku v dospelosti stredne veľká, približne 15 –20 kilová. ,,Na svoj nízky vek je veľmi rozumná a šikovná. Chôdza na vodítku jej od prvého dňa nerobila žiadny problém. Vie si aj krásne sadnúť a pri fotení pózovala ako profi modeločka," opisuje OZ Strážni anjeli na svojom facebooku.

Ninka má rada ľudský kontakt a pozornosť. Miluje mojkanie ale nepohrdne ani hrou s inými psíkmi. Ideálne by teda podľa pracovníkov útulku bolo, keby mala v novom domove nejakých parťákov. Na hygienických návykoch treba ešte trochu popracovať, ide o niekoľkotýždňové šteniatko.

Na adopciu pôjde Ninka odčervená, očkovaná a čipovaná. Podmienkou adopcie je kastrácia pred alebo po prvom háraní. V prípade záujmu volajte +421948082206. Viac informácií o Ninke ale aj ostatných psíkoch určených na adopciu nájdete na facebooku OZ Strážni anjeli.

Šteniatko ako z katalógu: FOTKY žiarskej útulkáčky Ninky
17
Galéria
Zdroj: OZ Strážni anjeli

Nenechajte si ujsť viac noviniek zo Žiaru a okolia a sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM