Peter Dóža Rôzne

FOTO: Letné inšpirácie ... alebo ako vyzerať stále IN

Keďže leto je už za dverami, nemohli sme si nechať ujsť krásne počasie. Vybehli sme do prírody a nafotili sme pre vás s mladými modelkami inšpirácie do teplého počasia. Pozrite si to a nezabudnite kráčať s módou...

[color=#ff0000]1. Romantická klasika[/color] Krásne, dlhé šaty sa teraz dajú zohnať za pár eur. Skvelé na nich je, že sa skoro vôbec nemusia kombinovať. Stačí, ak si k nim obujete sandálky alebo vyššie podpätky, môžete pridať opasok alebo zopár náramkov a voila! Outfit ako z časopisu.

[color=#ff0000]2. Hravá ružová[/color] Ak sa nájdete skôr v kratších šatách, tak je tu niečo pre vás. Ku týmto šatám s jemným kvetinovým vzorom sme pridali len krátky svetrík, veď v jednoduchosti je predsa krása. Pokiaľ nepatríte medzi vyznávačky vysokých opätkov, tak postačia aj jemné plátenky či balerínky. Už len jemný rúž a princezná je na svete!

[color=#ff0000]3. Tyrkys[/color] Tento outfit je naozaj za babku. Kratšie šaty sa v chladnejších dňoch môžu skombinovať s legínami, ale opäť aj tu platí, že stačí byť kreatívna. Najrôznejšie náramky či výrazná šatka povýši akýkoľvek outfit.

[color=#ff0000]4. Neon? Áno![/color] Pokiaľ vám neprekáža byť stredobodom pozornosti a ste veselé povahy, tak neváhajte a siahnite po veselých neónových farbách. Hlavnými kúskami sú žiarivé koralové pančuchy, ktoré sme skombinovali s modrým sakom. Perfektne to doplnil aj slamený klobúk! Konzervatívnejšiu verziu jednoducho vytvoríte, ak silónky vynecháte a členkové tenisky vymeníte za žabky! [color=#ff0000] 5. Slovenskóó­óó![/color] Momentálne asi najaktuálnejší- improvizovaný ohos, ani netreba komentovať! Aj takto to môže vyzerať , keď slovenskú vlajku pretransformujete v šaty! Tento rok ich môžete doplniť striebornými doplnkami a na budúci už dúfam zlatom! :)

[color=#ff0000]­VIAC NOVINIEK Z UNIKÁTNEHO PORTÁLU ŠTUDENT24.sk NÁJDETE[link=http://www­.student24.sk/clan­ky?all] TU![/link][/co­lor][size=15][/si­ze]

Text: Paula Lopušníková Foto: Kristína Kružicová Modelky: Lucia Kružicová
Paula Lopušníková

Letná móda
16
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM