Barbara Dallosová Správy

FOTO: Sexi futbalista Paťo (23) s parádnym úlovkom, namiesto kapra ťahal z vody TOTO!

Z pokojnej rybačky na ramene Hrona pri Žiari sa stalo poriadne dobrodružstvo. Výsledkom bol závideniahodný úlovok. Zdolať obrovskú rybu trvalo mladému športovcovi viac než dve hodiny...

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Sexi futbalista Paťo (23) s parádnym úlovkom, namiesto kapra ťahal z vody TOTO!
Zdroj: Dnes24.sk

Mladý futbalista Patrik Abrahám je tiež členom Miestnej organizácie Slovenského rybárskeho zväzu (MO SRZ) v Žiari nad Hronom. Ako sám hovorí, rybárčeniu sa venuje už 12 rokov. Včera (18.5.) sa vybral zrelaxovať pri rameno Hrona s priateľkou. Pôvodne si brúsil zuby na kapra, nakoniec však bolo všetko inak.

,,K vode som sa vybral s priateľkou, trošku si oddýchnuť. Pri love kapra sa mi náhodou zavesil na kaprásky prút tento nádherný tolstolobik, ktorý meral 115 cm a vážil 25 kg. Zdolávanie tohto úlovku trvalo asi 150 minút," opisuje Patrik.

Na tanieri však Paťov mimoriadny úlovok neskončil, hoci by sa z neho najedla i celá armáda. Tolstolobik sa do hlbín ramena vrátil. ,,Bol to krásny zážitok a prial by som to každému rybárovi, preto bola ryba vrátená späť do vody, aby mohla spraviť radosť viacerým rybárom," dodal.

Je vám mladý rybár z fotky povedomý? Je to možné. Paťo je totiž doma nielen pri jazere, ale i na futbalovom trávniku. Mladý športovec zo súpisky FK Pohronie pred časom zabodoval aj v našej ankete. Žiarčanky si ho zvolili za najsexi futbalistu tímu. Písali sme tu: Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi futbalistov v Žiari! Prečítajte si aj Paťovu reakciu na výhru v ankete.

Foto: archív P. Abraháma

Z pokojnej rybačky poriadne dobrodružstvo: TOTO je Paťov úlovok!
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM