Barbara Dallosová Krimi Správy

FOTO z miesta tragédie pri Žiari: Vodič (†50) nemal šancu

Štedrý deň poznačila v Žiari nad Hronom havária, na ktorú jeden človek doplatil životom. Policajti opisujú, čo sa vlastne na mieste dialo...

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta tragédie pri Žiari: Vodič (†50) nemal šancu
4
Galéria

O tragickej dopravnej nehode, ktorá si na Štedrý deň (24.12.) vyžiadala ľudský život, sme vás informovali. Ako potvrdila krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, diaľničná polícia v Žiari nad Hronom začala v tejto veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenie.

K nehode podľa polície došlo v katastri mesta Žiar nad Hronom na rýchlostnej ceste R1 a zahynul pri nej vodič (†50) Hyundaiu z Bangladéša, ktorý šiel smerom zo Žiaru na Zvolen.

,,Z doposiaľ nezistených príčin dostal s vozidlom šmyk, to sa otočilo, zišlo mimo cestu na pravú krajnicu, prerazil zvodidlá, vyšiel mimo cestu, prerazil aj plot a následne narazil do stromov. Tam ostalo vozidlo prevrátené na streche," opisuje Faltániová a dodáva, že vodiča vymrštilo z auta a utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Škoda, ktorá pri nehode vznikla na vozidle, zvodidlách a oplotení je podľa polície odhadnutá na 12 000 eur a nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM