Martin Károly Futbal

Futbalisti Dolnej Ždane pokračujú v jarnej príprave

Uplynulý víkend si Sokoli z Dolnej Ždane priniesli víťazstvo z Dolného Kubína. V rámci jarnej prípravy sa treťoligový tím stretol aj s mužstvami z Rimavskej Soboty a Nitry.

**Dolný Kubín-Dolná Ždaňa 1:3 **/1:1/ Góly:Líška 2,Cimerman,

Na umelej tráve v Dolnom Kubíne sa hral prvý polčas opatrný futbal. Veľa sa behalo ale šancí bolo málo. Dolnoždanci ale premenili už prvú keď po krídle ušiel Pinka a jeho prudký center premenil hlavou Líška už v 8. minúte. Domáci vyrovnali v 43. minúte po rýchlom brejku prehodil Grambličku Ujčík a bolo 1:1.

Druhý polčas bol v réžií treťoligistov. z Dolnej Ždane. V 52. minúte ušiel Líška, ale Zvara prihrávku nezachytil, V 54. minúte po rohu Pinku dal hlavou nad Sepeši. V 62. minúte zápasu chytil na dvakrát Packo čistý gól, ale o päť minút neskôr zahodil stopercentnú šancu Pinka. V 82. minúte po krásnej kolmej prihrávke vošiel do 16-ky Cimerman a povedľa Trabalíka rozvlnil sieť 1:2.O tri minúty ušiel po pravej strane Arvaj a jeho center z voleja napálil Líška do siete. „Zanechali sme na Orave dobrý dojem,“ komentuje stretnutie manažér klubu Stanislav Neuschl.

Ostatné zápasy jarnej prípravy:

Nitra jun.-Dolná Ždaňa 1:1 /1:0/ gol:Líška

Rimavská Sobota-Dolná Ždaňa 3:0 /2:0/

/mak/ Foto: www.dolnazdana.sk [color=#ff0000]­Súvisiaci článok [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.125436_Vy­prask-na-Horehroni]Výprask na Horehroní[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM