Martin Károly Futbal

Galaktikos je najlepší

V boji o super pohár sa stretli víťazi zimných líg zo Žiaru nad Hronom a zo Skalky pri Kremnici. Paralelne prebiehajúce ligy vyprodukovali dva najlepšie tímy. V super finále si to rozdali All Stars a Galaktikos.

Po úvodnom oťukávaní oboch mužstiev sa dvomi zásahmi M. Rapčana a jednom Šályho vedenia 3:0 ujal Galaktikos. Hráči All Starsu sa však nevzdávali, gólmi Schmidta a Valovčana sa vrátili do zápasu 3:2. Galaktikos však pokračoval v svižnom tempe, do prestávky strelil ďalšie tri góly a vytvorili si pohodlný náskok 6:2. V druhom dejstve sa víťaz zo Skalky snažil vyrovnať, výbornou hrou zatlačil svojho súpera. Po kombinačných akciách sa dostával do čistých šancí, tie však poväčšine troskotali na dobre chytajúcom J. Rapčanovi. „Zuby si na ňom vylámal“ aj najlepší hráč ligy na Skalke Martin Valovčan.

Futsalisti Galaktikosu aj napriek tomu, že neboli v plnej sile vedenie z rúk nepustili, po druhýkrát v rade zdvihli nad hlavy pohár určený pre najlepšie mužstvo okresu.

Galaktikos – All Stars 9:6 (6:2) Góly: Blaho 4, M. Rapčan 3, Šály 1, T. Macejko 1 – Schmidt 1, Valovčan 3, Lupták 2 Rozhodoval: Ivan, Pažout Galaktikos: J. Rapčan – Šály, M. Rapčan, Blaho, T. Macejko, J. Macejko All Stars: Kozárik – Schmidt, M. Urgela, Pepich, Lupták, Palík, Valovčan

Foto: IM

[color=#ff0000]­Súvisiaci článok [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.126911_Ga­laktikos-obhajil-prve-miesto-v-zimnej-lige]Galaktikos obhájil prvé miesto v zimnej lige[/link]

Galaktikos
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM