Barbara Dallosová Rôzne Správy

GALÉRIA jesenných záberov zo Žiaru a okolia: Takúto nádheru nafotili naši čitatelia!

Príroda ukazuje svoju najfarebnejšiu podobu. Čitatelia sa nám pochválili svojimi foto úlovkami zo Žiaru a okolia. Ktorá fotka sa vám páči najviac?

Ilustračný obrázok k článku GALÉRIA jesenných záberov zo Žiaru a okolia: Takúto nádheru nafotili naši čitatelia!
27
Galéria

Októbrové dni sú takmer zrátané a príroda ukazuje svoju najfarebnejšiu podobu. Ulice mesta i okolité kopce azda nikdy neboli fotogenickejšie. Takmer každý má v telefóne aspoň hŕstku jesenných výjavov, ktoré mu nedalo nezvečniť. Preto sme sa obrátili na na vás, našich čitateľov.

Na facebookovej stránke Žiar24 sme vás požiadali o zaslanie jesenných fotiek zo Žiaru a okolia. Dostali sme množstvo komentárov a správ, z ktorých sme vybrali viaceré fotky našich čitateľov.

Mnohé z nich zachytávajú obľúbený park Štefana Moysesa, ktorému toto ročné obdobie naozaj pristane. Niektorí Žiarčania zachytili krásu jesene aj uprostred mesta. Jeden pár sa dokonca pochválil svadobným záberom v jesennej scenérii.

Vybrané fotky sme umiestnili do galérie, ktorej autormi ste vy – samotní čitatelia. Aká fotka z galérie sa vám páči najviac? Zanechajte komentár a podporte tvorcu.

FOTO úlovky našich čitateľov: Jeseň v Žiari a okolí
27
Galéria

Facebooková výzva TU.

Nenechajte si ujsť viac noviniek zo Žiaru a okolia a sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM