Martin Károly Iné športy

Generálka pred extraligou víťazne

Ženské družstvo volejbalistiek MŠK Žiar nad Hronom sa v sobotu 24.09.2011 zúčastnilo X.ročníka volejbalového turnaja o Pohár primátora mesta R.Sobota za účasti ligových družstiev z R.Soboty, Brezna, Hnúšte, Košíc a extraligového maďarského klubu z Mi

Náš tréner Vaško mal k dispozícii 12 hráčok, s ktorými mal možnosť vyskúšať rôzne herné kombinácie, rôzne zostavy. Turnaj bol dobrou príležitosťou na zohrávanie sa družstva, odhalovanie jeho slabín a dolaďovanie formy pred nádchádzajúcou sezónou extraligy, ktorá začína budúci týždeň. Na turnaji sme postupne porazili družstvá R.Soboty 2: 0, Brezna 2 : 0, Miškolca 2 : 0 a vo finále sme porazili opäť domáce volejbalistky 2 : 0 a turnaj sme vyhrali bez straty jediného setu. Okrem víťazného pohára bola naša hráčka Janka Drozdová vyhlásená za najvšestrannejšiu hráčku turnaja.

Moje poďakovanie patrí ako organizátorom turnaja, tak aj nášmu celému družstvu, ktoré príkladne reprezentovalo žiarsky volejbal,“ hovorí Igor Korbela, prezident VK MŠK Žiar nad Hronom. „Záverom by som chcel pozvať všetkých fanúšikov volejbalu , aby v sobotu 1.10.2011 prišli povzbudiť naše hráčky v prvom kole extraligy žien. O 18 hodine v športovej hale privítame volejbalistky UKF Nitra. Prineste si so sebou rapkáče, bubny a vuvuzely a vytvorme našim hráčkam pravé domáce prostredie, tak ako to bolo aj v minulom období,“ dodáva Korbela na záver.

Volej extra
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM