Martin Károly Kultúra

Happy z Banskej Štiavnice sa šíri internetom: Video si pozrelo takmer 40 000 ľudí!

Hranicu 30 000 vzhliadnutí zdolalo šťastné video z Banskej Štiavnice na pieseň amerického speváka a producenta Pharella Williamsa už pred pár dňami. Okrem toho toto video, ktoré rozdáva radosť, postúpilo z krajského kola aj na celoslovenskú súťažnú prehliadku CINEAMA 2014.

Ilustračný obrázok k článku Happy z Banskej Štiavnice sa šíri internetom: Video si pozrelo takmer 40 000 ľudí!
Zdroj: Dnes24.sk

Do celosvetovej mánie hudobných videoklipov inšpirovaných klipom Happy od Pharrella Williamsa sa zapojila aj Banská Štiavnica. Kultúrne pamiatky, kaviarne a krásne zákutia v historickom meste, tu všade to ožilo šťastnými tancujúcimi ľuďmi každého veku.

Video si za 20 dní pozrelo skoro 37 tisíc ľudí. Prvú informáciu o ňom sme vám priniesli 4. apríla." Šťastné video nakrútili už aj v Štiavnici: Tieto zábery jednoducho musíte vidieť!

Vnímame to veľmi pozitívne. Teší nás napríklad že v článku na hudba.sk bolo naše video označné ako jedno z najkrajších a ľudia to naďalej zdieľajú a púšťajú si to, hovorí režisér a kameraman klipu,“ Martin Kopál.

Ako pred časom uviedol, iniciátorom myšlienky bola Janka Takáčová. "Naše mesto je krásne. A aj týmto videom sme to chceli povedať aj viacerým. A samozrejme ak niekomu vyčarí úsmev na tvári, budeme len radi,“ dodal na záver mladý filmár.

Happy video z Banskej Štiavnice
1
Galéria
Happy video z Banskej Štiavnice
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM