Ľubomír Hudačko Krimi

Hasičov čakal po uhasení požiaru smutný pohľad: V dome našli obhorené mužské telo!

V rekreačnej oblasti bol nahlásený požiar, pri ktorom našli telo muža. Podľa polície bolo začaté trestné stíhanie v prečinu usmrtenia.

Ilustračný obrázok k článku Hasičov čakal po uhasení požiaru smutný pohľad: V dome našli obhorené mužské telo!
Zdroj: Policajný zbor SR

Na miesto požiaru v rekreačnej oblasti Tajch v Novej Bani bola v stredu krátko po 21.00 hodine vyslaná hliadka polície z Novej Bane, na mieste bolo nájdené telo muža.

„V záhradnom dome, v rekreačnej oblasti Tajch v Novej Bani bol nahlásený požiar, pričom po jeho uhasení bolo príslušníkmi Hasičského a záchranného zboru na mieste nájdené obhorené telo mužského pohlavia. Na miesto bol privolaný súdny lekár, ktorý predbežným obhliadnutím tela cudzie zavinenie nezistil a nariadil vykonať súdnu pitvu,“ povedala hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici Petra Vašková.

V súvislosti s udalosťou už bolo podľa hovorkyne začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Presná príčina vzniku požiaru, ako aj zisťovanie totožnosti nájdenej osoby sú predmetom ďalších vyšetrovacích úkonov. „Na miesto sa dostavil aj zisťovateľ príčin požiarov a podľa jeho predbežného vyjadrenia k požiaru došlo pravdepodobne neodbornou manipuláciou s plynovým zariadením,“ dodala Vašková.

Požiar v Novej Bani si vyžiadal ľudský život
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM