Martin Károly Iné športy

Hbk SPORT TREND bude bojovať o prvé miesto v základnej časti

Základná časť II. banskobystrickej hokejbalovej ligy sa blíži ku koncu. Na programe je už len jedno kolo. Hoci je už väčšina tímov postupujúcich do play off známa, o posledných postupových priečkach sa rozhodne až v poslednom kole.

Žiarskemu tímu Hbk SPORT TREND sa naskytá možnosť ísť do play off z prvého miesta ako víťaz základnej časti tejto súťaže. Musí však v sobotu zvíťaziť v dohrávke s Kremnicou Wolves, ktorá ako jediná doposiaľ prehrala v riadnom hracom čase len jediný krát a v nedeľu v poslednom kole s Hornou Vsou Sharks. V predposlednom kole sa Žiarčania stretli s mladým banskobystrickým tímom HbK Barani. Od začiatku mali hráči Hbk SPORT TREND zápas pevne vo svojich rukách. Rýchlo strelili prvé dva góly a aj naďalej sa dostávali do šancí, ktoré postupne premieňali. Najefektívnejšia bola druhá tretina, v ktorej umiestnili loptičku za chrbát brankárovho súpera 5 krát. Aj napriek veľkému rozdielu sa súper predstavil sympatickým výkonom. Predovšetkým zákroky brankára Baranov zabránili tomu, že skóre Žiarčanov nemalo dvojciferný výsledok.

Hbk SPORT TREND – HbK Barani 9:0 (2:0, 5:0, 2:0)

Body: Uhrovič 2+2, Hronec 3+0, Považanec 2+0, Valko K. 1+1, Darmo 1+1, Vallo 0+1 Tresty: Michaleje – 4 min., Darmo –2 min. Zostava: Michaleje – Kotyk, Valko K., Darmo – Vallo, Považanec, Hronec, Uhrovič

Zdroj: http://www.sporttrend.pum.sk/hbk/

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM