Barbara Dallosová Rôzne Správy

HLASUJTE: Kde v Žiari sa najlepšie býva?

Centrum, sídliská či odľahejšie časti... Kde v Žiari nad Hronom sa podľa vás býva najlepšie? Zahlasujte za top lokalitu podľa vás...

Ilustračný obrázok k článku HLASUJTE: Kde v Žiari sa najlepšie býva?
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Žiar nad Hronom je pre mnohých jeho obyvateľov srdcovkou. Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, v ktorej konkrétnej časti mesta sa podľa vás žije najlepšie?

Práve na to je zamerané online hlasovanie, ktoré vám práve teraz prinášame. V ňom môžete aj vy zahlasovať za lokalitu, ktorú považujete za najlepšie miesto pre život.

V Žiari nás žije viac než 18 000, mesto však nie je rozdelené na mestské časti. Jedinou mestskou časťou je Šášovské Podhradie. Lokality v našom hlasovaní nie sú uvedené podľa oficiálneho územného členenia, ale podľa toho, ako majú Žiarčania zaužívané mesto deliť a ako jeho časti nazývať. Ak však máte vytypovanú konkrétnu ulicu, ktorú neviete jednoznačne zaradiť do niektorej z možností, zvoľte tú časť, ktorá je k danej ulici najbližšie.

Hlasovanie bolo ukončené. Výsledky ankety nájdete v článku: Najvychytenejšia žiarska štvrť: Obyvatelia rozhodli v hlasovaní

A pri obývaní územia ešte ostaneme, hoci ohľadom zvieracej ríše. Pozrite si video, ako v Zemplínskom Hradišti privítali prvých bocianov.

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM