Barbara Dallosová Krimi Správy

Hliníčanka Nikola (14) je nezvestná už týždne: Polícia prosí o pomoc

Pátranie po tínedžerke pokračuje. Dievčina, ktorá podľa mužov zákona zmizla ešte začiatkom leta, je stále nezvestná.

Ilustračný obrázok k článku Hliníčanka Nikola (14) je nezvestná už týždne: Polícia prosí o pomoc
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia sa obracala na občanov s výzvou na pomoc pri pátraní po tínedžerke z Hliníka nad Hronom ešte v júli. Po týždňoch muži zákona vyzývajú verejnosť opäť.

Ako pripomína krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, Nikola bola u svojej starej mamy na prázdninách odišla z domu von ešte 9. júla 2018, kde sa mala podľa dohody so starou mamou vrátiť popoludní domov.

,,V ten deň jej v podvečerných hodinách poslala SMS, že bude meškať. Následne bola približne o dve hodiny telefonicky kontaktovaná starou matkou, kedy telefón najskôr nedvíhala a potom už bol vypnutý. Od uvedenej doby nepodala o sebe žiadnu správu. Pravdepodobne sa však nachádza na neznámom mieste v Bratislave," ozrejmuje hovorkyňa.

Nikola je podľa policajného opisu 160 cm vysoká, štíhlej postavy, má modro-zelené oči a tmavohnedé dlhé rovné vlasy. Oblečené mala mať biele tričko s potlačou, krátku tmavomodrú sukňu a čierne sandále.

,,V prípade akýchkoľvek informácií k nezvestnej dievčine, ktoré by mohli napomôcť k jej vypátraniu, tieto oznámte buď osobne na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č.158," vyzýva na záver Kováčiková.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM