Aktualizované Barbara Dallosová Krimi

Nehoda na R1 pri Žiari: Vodič (43) dodávky so zraneniami prevezený do nemocnice! FOTO

Dopravná nehoda na známej ceste R1. Podľa informácií od polície sa zrazili dve autá, vodič jedného z nich bol so zraneniami prevezený do nemocnice. Čítajte, čo sa vlastne stalo.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na R1 pri Žiari: Vodič (43) dodávky so zraneniami prevezený do nemocnice! FOTO
Zdroj: odťahová služba Havariatrans

Ako informovalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici, v stredu (30.3.) po ôsmej ráno došlo k dopravnej nehode na 129 kilometri R1, pri obci Pitelová. Podľa informácií od hasičov pri dopravnej nehode zasahovalo sedem mužov s tromi kusmi techniky.

Nehodu, ktorá sa mala stať v smere zo Zvolena do Žiaru nad Hronom, potvrdila aj polícia. Podľa krajskej policajnej hovorkyne Márie Faltániovej sa pri nej zrazili dodávka s návesom kamiónu.

,,43-ročný vodič dodávky zn. Fiat Ducato zo Zvolena sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu motorového vozidla a prednou časťou narazil do návesu pred ním idúceho kamiónu," uviedla Faltániová.

Zvolenčan, ktorý šoféroval dodávku, bol podľa policajných informácií so zraneniami prevezený do banskobystrickej nemocnice. Ako hovorkyňa pokračovala, za volantom kamiónu sedel vodič (22) z Rumunska, ten sa nezranil a alkohol u neho policajti nezistili.

,,Škoda je predbežne odhadnutá na 5 000 eur," uzavrela nateraz Faltániová.

Foto: ilustračné

FOTO z miesta nehody na R1: Takto skončila dodávka
7
Galéria
Zdroj: odťahová služba Havariatrans
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM