Barbara Dallosová Správy

Žiarsky zimák dostal ďalšiu ranu: Štadión zatopilo ešte viac než naposledy!

Letné mesiace nedávajú zimnému štadiónu v Žiari nad Hronom vydýchnuť. Hoci s niekoľkými júlovými a augustovými búrkami sa už štadión musel pasovať aj v minulosti, tentokrát mu veľká voda dala pokoj sotva na niekoľko dní.

Ilustračný obrázok k článku Žiarsky zimák dostal ďalšiu ranu: Štadión zatopilo ešte viac než naposledy!
Zdroj: Dnes24.sk

Je to len niečo vyše týždňa, čo sme vám priniesli smutné fotografie mantinelov vytŕčajúcich z množstva dažďovej vody. Štadión na konci mesta si to vtedy zlízol najviac. Foto pozrite tu: Hustý lejak zasiahol Žiar OBRAZOM: Takto to vyzerá na zimáku

Na podobné rany osudu je síce žiarsky zimák zvyknutý, tentoraz sa však ďalšia nekompromisná hrmavica poponáhľala. Prvé prekvapenie zimáku prinieslo počasie v roku 2010. Vtedy sa podnikli aj určité kroky. ,,Po záplavách v roku 2010 sme podnikli určité opatrenia proti ďalším možným záplavám, ale mali sme v pláne v tomto zabezpečovaní ešte pokračovať," povedal pred časom správca žiarskeho štadióna Rastislav Uhrovič.

Včerajšia búrka spôsobila, že história sa žiaľ opäť opakovala. ,,Dôsledky sú ešte horšie než naposledy,„ opisuje dnešnú situáciu na štadióne Uhrovič. ,,V tej chvíli sa s tým nedalo robiť nič, musíme počkať kým si voda nájde cestu a odtečie,“ dodáva.

Foto: archívne

Aktuálne fotky zo štadiónu vám prinesieme už onedlho!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM