Martin Károly Krimi

Hrôza na diaľnici: Starosta s autom zrazil Roba (†21)!

Pri nehode na diaľnici blízko Bratislavy zahynul Róbert (†21). Osudným sa mu stalo vystúpenie z auta na diaľnici, kde ho zachytilo vozidlo krahulského starostu Miroslava Schwarza. Zrážku vyšetruje polícia.

Zo zatiaľ neznámych príčin v piatok hodinu pred polnocou zastavil pri pravej krajnici na diaľnici v Bratislave Opel Astra, ktorý šoféroval Imrich (27) zo Šamorína. Jeho spolujazdec Róbert († 21) z Trstíc, ktorý z auta vystúpil, nevedno prečo vošiel do jazdnej dráhy VW Caddy krahulského starostu.

Ako informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Petra Hrášková, mladý muž pri nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Dychovou skúškou policajti u vodiča Opla zistili 0,12 mg/l alkoholu. Alkohol u neho zistili aj pri opakovanej skúške. U nebohého Róberta bude alkohol zisťovaný pri pitve. Hovorkyňa potvrdila, že u vodiča smrtiaceho auta so žiarskou ešpézetkou nebol zistený alkohol.

Nehode som nijako nemohol zabrániť,“ povedal pre Čas.sk starosta, ktorý mal o okolnostiach nehody vypovedať na polícii práve dnes. Nehoda sa stala v piatok 15. júna, krátko pred 23. hodinou. Viac [link=http://kri­mi.cas.sk/cla­nok/226186/mla­deho-roberta-21-zrazilo-na-dialnici-auto-ktore-riadil-starosta.html]TU[/lin­k].

Pre čas.sk sa vyjadril aj otec nebohého Róberta: „Syn išiel s kamarátom za sesternicou. Netuším, prečo s autom zastavili,“ povedal Róbertov zronený otec (42). „Šoférovi toho auta, ktorý zrazil môjho syna, nič nevyčítam. Sám som šofér, ktorý mal podobnú nehodu, ale nie s tak tragickým koncom. Viem sa vžiť do jeho pocitov,“ dodal nešťastný otec.

Foto/ PZ SR BA [color=#cc0000]­Súvisiace články [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.136020_O­trasna-zrazka-na-priecesti:-Vlak-tlacil-auto-300-metrov!]Otrasná zrážka na priecestí: Vlak tlačil auto 300 metrov![/link] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.133036_Re­cidivista-%2845%29-opat-vycinal:-Hypermarket-obsadili-policajti!]Re­cidivista (45) opäť vyčíňal: Hypermarket obsadili policajti![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM