Martin Károly Krimi

Hrôza pri dome: Zahynul motorkár (†37) aj priateľka (†27)

Ničivý náraz, ktorý vzal mladé životy! Na ulici pred rodinným domom došlo k zrážke motorkára s Volkswagenom Sharan. Vodič (†37) , ktorý na stroji Suzuki viezol aj svoju priateľku (†27) z dosiaľ nezistených príčin vrazil s motorkou do otáčajúceho sa a

Tragédia sa odohrala v pondelok podvečer v Novej Baňi na ulici Hrádza, v stúpaní pred rodinným domom. „37-ročný vodič motocykla Suzuki, z okresu Rokycany v Českej republike, viedol motocykel v smere od centra Novej Bani na ulicu Kútovci, pričom pred rodinným domom z doposiaľ nezistených príčin, prednou časťou motocykla narazil do zadnej ľavej bočnej strany, v tom čase sa tu otáčajúceho osobného motorového vozidla Volkswagen Sharan,“ objasňuje nehodu Mária Faltániová, krajská policajná hovorkyňa.

K zrážke došlo v strede cesty. Motorkári mali na hlavách prilby. Tie im však nepomohli. „Následkom dopravnej nehody utrpeli motocyklista aj spolujazdkyňa ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahli. Prípadné požitie alkoholického nápoja u vodiča motocykla bude skúmané počas nariadenej súdnej pitvy,“ dodáva Faltániová.

U 52-ročného vodiča osobného motorového vozidla z Novej Bane, alkohol zistený nebol. Škoda na vozidlách je odhadnutá na 2 500 eur. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.

žiar24 Foto/polícia

[color=#cc0000]­Súvisiace články [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.142859_OB­RAZOM:-Vodic-%2827%29-zisiel-z-cesty,–z-auta-vrak!]OBRAZOM: Vodič (27) zišiel z cesty, z auta vrak![/link] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.142687_Dra­he-auta-s-mladymi-vodicmi–Styri-nehody-za-tri-dni-]Drahé autá s mladými vodičmi. Štyri nehody za tri dni[/link] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.139574_Smrt-v-ostrej-zakrute:-Celna-zrazka-auta-s-cyklistom-%28%E2%80%A066%29!-]Smrť v ostrej zákrute: Čelná zrážka auta s cyklistom (†66)! [/link]

nehoda NV
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM