Barbara Dallosová Kultúra

Hudobný zážitok v MsKC onedlho: Po šnúre s vypredanými halami mieria Táslerovci do Žiaru

Najznámejší slovenskí východniari po decembrovom turné pokračujú sériou jarných koncertov. Medzi trinástimi mestami, do ktorých zavítajú, nechýba ani to naše.

Ilustračný obrázok k článku Hudobný zážitok v MsKC onedlho: Po šnúre s vypredanými halami mieria Táslerovci do Žiaru
Zdroj: YouTube.com

Vítanie jari sľubuje program žiarskeho MsKC vo veľkom štýle. GUnaGU, Radošinci, niekoľko komornejších koncertov na novej malej scéne – U Shakespeara, ale aj koncert kapely, ktorú netreba predstavovať.

Po úspešnej decembrovej šnúre vo vypredaných halách prichádza Ivan Tásler & IMTSmile so sériou koncertov do menších sál a klubov. Na ceste tour je názov jarnej série koncertov, počas ktorej naša najúspešnejšia kapela precestuje krížom-krážom Slovensko, a čo najviac sa priblíži svojim fanúšikom takisto aj v Čechách a v Anglicku.

Pieseň Cesty druhej triedy od I.M.T. Smile, v ktorej duchu sa nesie aj Na ceste tour, začala znieť rádiami už v lete minulého roka. Videoklip k nej sa natáčal možno bližšie, než si myslíte.

Výnimkou ale nebude ani Žiar. Táslerovcom bude patriť Hlavná sála MsKC a to 7.5.2015 o 20:00. Na rozdiel od veľkokapacitných koncertov, klubové prostredie zaručí príjemnú atmosféru a kapelu doslova na dosah ruky.

Pozrite tiež: Už teraz si zapisujte do kalendárov: Prehľadný ZOZNAM februárových akcií v Žiari

Foto: ilustračné

Na ceste tour: Táslerovci na jar zavítajú aj do žiarskeho MsKC
1
Galéria
Na ceste tour neobíde ani Žiar
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM