Tlačové správy

IHRÁČSKY MAJÁLES 2016: Mieri k nám Polemic, rodák Milo Kráľ a Barbora Švidraňová

V minulých rokoch to boli kapely Heľenine Oči, Zóna A , Smola a hrušky a Ploštín Punk. Tentokrát zavíta na Ihráč známa kapela Polemic a rodák Milo Kráľ. A to nie je všetko!

Ilustračný obrázok k článku IHRÁČSKY MAJÁLES 2016: Mieri k nám Polemic, rodák Milo Kráľ a Barbora Švidraňová
Zdroj: Dnes24.sk

Program tohtoročného Ihráčskeho Majálesu bude rozdelený na dva dni. V sobotu 21. mája otvorí majáles rocková kapela Inside zo Zlatých Moraviec, ktorá prestaví svoj album V tieni mesiaca. Po nej sa predstaví známa slovenská ska&reggae kapela Polemic z Bratislavy. Okrem iného zaznejú aj ich najväčšie hity ako sú Komplikovaná, Plán ako prežijem, Ona je taká, ktorými s určitosťou dostatnú všetkých do varu. Polemic pôsobí na slovenskej hudobnej scéne už niečo vyše 27 rokov a svoj premiérový koncert si odkrúti aj v Ihráči. Po ňom bude program pokračovať ďalej a to komerčnou afterparty, o ktorú sa postará DJ Marek Weiss z Kremnice.

V nedeľu Milo Kráľ Band & Barbora Švidraňová

Nasledujúci deň bude výnimočný hlavne pre obyvateľov Ihráča. V nedeľu 22. mája o 19.00 hod. odohrá svoj koncert práve rodák z tejto obce herec, režisér, skladateľ Milo Kráľ so svojou kapelou a speváčkou Barborou Švidraňovou. Milo Kráľ Band ponúknu divákom výber pesničiek zo svojho debutového albumu. „Základom tejto hudby je divadlo a tým sa aj žánrovo odlišuje od hudby iných kapiel, preto sa koncert Milo Kráľ Band uskutoční až na ďalší deň aby si ho mohli všetci vychutnať v komornejšej atmosfére,“ uviedol organizátor Ján Kubík .

Záujem verejnosti je vysoký

Kultúrne podujatia na Ihráči priťahujú verejnosť zo širokého okolia. Na minuloročný majáles zavítalo do kultúrneho domu viac ako 400 návštevníkov a dokonca manažéra kapely, ktorá bola hlavný hosť programu veľmi potešil fakt, že do obci, ktorá má 560 obyvateľov prišlo na koncert toľko ľudí. „Tešíme sa vysokému záujmu verejnosti a veríme, že inak tomu nebude ani na tohtoročnom dvojdňovom Majálese,“ dodal.

zdroj foto: archív Ihráčsky Majáles

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM