Martin Károly Kultúra

Imatrikulácie aj na žiarskom gymnáziu

Aj tento rok usporiadali druháci žiarskeho gymnázia imatrikulácie pre prvákov. Tento rok sa uskutočnili 15. novembra o 15:30 v telocvični gymnázia.

Prváci boli rozdelený podľa filmových postáv na I.A – Šmolkovia, I.B – Shrekovia, I.C -Simpsonovci. Program sa pripravoval od začiatku školského roka, ale najväčšie zmeny a nápady prichádzali na poslednú chvíľu. „Na začiatku bol taký menší chaos, ako pri každej akcii, ale potom už všetko prebiehalo hladko, a všetci sme si to užili,“ takto hodnotí situáciu po programe imatrikulácie Katarína Šályová.

Druháci boli očividne spokojní, vyšantili sa na prvákoch (fotogaléria), ale čo na to prváci? „Imačiek som sa nebál, práveže som sa tešil. Užil som si to, len niektoré farby si mohli druháci odpustiť, išli ťažko dole,“ zhodnotil tento deň Martin Pogadl. Ale to predsa k tomu patrí, minulý rok to prváci nemali o nič ľahšie „Bola som veľmi spokojná, nič hrozné, len som nalíčila spolužiaka a zabavila som sa na tom,“ smeje sa Eliška Tužinská.

Celý program bol podfarbovaný hudbou, ktorú mixoval Jaroslav Beňo alias „DJ SHERI“. Na koniec programu každý prvák dostal diplom, že bol prijatý medzi študentov gymnázia.

Všetci si program a obhadzovanie „gebuzinami“ užili, tohtoroční prváci sa môžu vyšantiť na budúci rok.

Priebeh imatrikulácií nájdete vo fotogalérii.

Martin Prôčka

Imatrikulacie ZH
46
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM