Barbara Dallosová Správy

INFO pred dôležitým zápasom: Koľko dnes vycálujeme za čapované v obľúbených žiarskych podnikoch?

Hokejové šialenstvo je v plnom prúde a od ďalšieho napínavého zápasu nás delí už len pár hodín. Na fandiacich Žiarčanov sa pripravujú aj kaviarne a bary v uliciach mesta. A v zálohe majú aj špeciálne hokejové akcie...

Ilustračný obrázok k článku INFO pred dôležitým zápasom: Koľko dnes vycálujeme za čapované v obľúbených žiarskych podnikoch?
Zdroj: TASR

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji patria v našej krajine k najväčším nepísaným sviatkom. O tom, ako sú na tom žiarske podniky s obrazovkami a plátnami, ku ktorým budú počas napínavých zápasov upierať zraky ich zákazníci, sme vás už informovali. Teraz sme chceli vedieť, čo dokážu prevádzkovatelia podnikov fandiacej klientele ponúknuť. K hokeju totiž neodmysliteľne patrí aj dobre vychladené pivko. Jeho cena sa v jednotlivých baroch v meste líši, zaujímavé sú ale aj špeciálne akcie, ktorými nás majitelia do podnikov lákajú.

S pivkom sa bude aj súťažiť

V reštaurácii Hotela Luna stavili na kombináciu šťavnatých steakov a dobre vychladeného slovenského pivka. ,,Veľké čapované 10° pivko Urpiner u nás stojí 1,10 eur, pričom počas zápasov máme aj súťaž s pivovarom. Za každé objednané 3 veľké pivá Urpiner získajú zákazníci žreb, ktorý pri troške šťastia môžu vymeniť za vecné ceny s logom MS 2015," sľubuje event manažérka hotela Paulína Bieleková a dodáva, že počas celých majstrovstiev tiež majú pre fanúšikov pripravené steakové špeciality za skvelé ceny.

Dôležitý zápas si vychutnáte aj v kaviarni Emporio caffe v centre Žiaru. Na fanúšikov sa už podľa slov majiteľa Martina Packa chystajú a veľké pivko vám tu natočia za 1,10 eur.

Keď hráme my, pizza je lacnejšia!

Na nielen smädných, ale aj hladných fanúšikov sú pripravení aj prevádzkovatelia pivární Žiarčan a Žiarčanka. Veľkú desinu vám tu načapujú za jedno euro, v rukáve ale majú ešte jedno eso. ,,Počas majstrovstiev ponúkame akciovú pizzu pre fanúšikov. Každý deň, keď bude na šampionáte nastupovať aj slovenský tím, bude každá veľká pizza z našej pizzerie, dovezená do Žiarčanu i Žiarčanky, len za 2,50 eur," láka zákazníkov Patrik Ciglan, spolumajiteľ pivární.

Na pizzi postavili svoju hokejovú filozofiu aj v reštaurácii Patriot na žiarskom námestí. Tu si počas všetkých zápasov môžete vychutnať pizzu, ku ktorej druhú dostanete len za jediné euro. Akciová bude tiež cena piva. ,,Veľký Kozel je počas zápasov len za 95 centov," hovorí majiteľ Miroslav Chalupka.

Nie všetky dámy tiež zdieľajú hokejové nadšenie. Ako by malo k hokejovému sviatku pristupovať nežnejšie pohlavie, radili priamo športoví fanúšikovia. Prečítajte si – tak trochu s nadhľadom a úsmevom – ich odpočúčania, ako sa počas šampionátu správa ideálna žena :)

Konkrétne ceny a akcie boli aktualizované 5. mája. Za prípadné zmeny neručíme.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM