Barbara Dallosová Správy Samospráva

Investícia do žiarskeho MsKC: Poslanci odklepli 40 000 eur

Pred časom boli v estrádnej sále v žiarskom Mestskom kultúrnom centre (MsKC) opravené parkety. V lete sa v jeho priestoroch zrealizuje ďalšia rekonštrkucia.

Ilustračný obrázok k článku Investícia do žiarskeho MsKC: Poslanci odklepli 40 000 eur
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Sociálne zariadenia v žiarskom mestskom kultúrnom centre (MsKC) zrekonštruujú. Žiarski poslanci vo štvrtok schválili na tento účel v druhej zmene rozpočtu mesta na rok 2019 sumu 40 000 eur.

,,Už dlho sme upozorňovali na to, že toalety v MsKC sú zastarané, neustále si vyžadujú opravy. Potrebujeme, aby sa spravila kompletná rekonštrukcia dámskych aj pánskych toaliet," poznamenala riaditeľka MsKC Michaela Pribilincová.

Ako ďalej uviedla, rekonštruovať sa budú toalety na prízemí objektu. Práce by sa mali realizovať v letných mesiacoch, keď sa organizujú kultúrne podujatia zväčša v exteriéroch.

Obnovu by si však už podľa Pribilincovej vyžadovala aj samotná budova MsKC. ,,Rekonštrukcia obvodového plášťa, výmena okien, to sú veci, ktoré bude potrebné do budúcna tiež riešiť," dodala. Tento rok mesto investovalo aj do opravy parkiet v estrádnej sále MsKC.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM