Katarína Reiterová Rôzne

ANKETA: Jarné prázdniny sú predo dvermi. Ako ich strávia Žiarčania?

Jarné prázdniny sa blížia, opýtali sme sa preto niektorých žiarskych mamičiek, ale aj žiačok, ako ich strávia. A čo vy, plánujete ísť niekam s vašimi ratolesťami?

Ilustračný obrázok k článku ANKETA: Jarné prázdniny sú predo dvermi. Ako ich strávia Žiarčania?

Jarné prázdniny pre Banskobystricky kraj začínajú od budúceho pondelka, 25. februára a končia v piatok 1. marca. Ako ich teda strávite?

„Ešte neviem koľko budem mať voľna, ale pár dní budem musieť aj do práce, ale teda ten zvyšok sa chcem venovať deťom. Možno nejaké rodinné návštevy, ak bude otvorená plaváreň, chcela by som s deckami vybehnúť sa okúpať a čaká nás aj maškarný ples v MsKC,“ hovorí mamička dvoch detí Maťa (31).

„Keďže Šimon bude mať tréningy asi, tak len tak k sesterke zbehneme do Kľaku sa posánkovať, a inak každý deň k bratrancovi do Banskej Bystrice na zimný štadión na korčule, na plaváreň vytobogánovať sa, do bábkového divadla, na tvorivé dielne do PKO a dúfam, že stíhame aj nejakú túru dať… Kus ma mrzí, že sa budeme každý deň vracať do ZH, ale keď mám športovca…,“ prezrádza ďalšia z oslovených mamičiek Laura (34) a dodáva, že ak stihnú nezabudnú sa zahrať spoločenské hry, ako šach, dostihy, karty a všetko, čo priniesol Ježiško. „A budeme vyrábať veľkonočné pohľadnice…,“ dopĺňa Laura.

Ďalšia mamička Ivanka (34) hovorí: „Keďže sme „dovolenkovali“ nedávno ako chrípkoví maródi, nenárokujem si voľno cez prázdniny. Určite si však nejaký ten deň – dva voľno urobí ocino.“

A ako strávi prázdniny žiačka základnej školy Zuzka (13)? „Pôjdem na tanečné sústredenie na Detviansku Hutu,“ prezrádza jedným dychom.

„Keďže som maturantka, tak sa budem pripravovať na písomné maturity, ale hlavne sa poriadne vyspím, aby som si vynahradila všetky nulté hodiny… No a trošičku sa povenujem aj svojim koníčkom,“ dodáva maturantka Lucka (19) zo žiarskeho gymnázia.

Ilustračné foto.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM