Barbara Dallosová Šport

Krásky v oranžovom aj originálna šou v štýle Beatles: Žiarčania na prestížnej súťaži všetkým vytreli zrak! FOTO

Žiarski tanečníci zažiarili na Majstrovstvách Slovenska. Zlato si odniesli hneď v troch kategóriách. Pozrite si zábery priamo z parketu slovenského šampionátu.

Ilustračný obrázok k článku Krásky v oranžovom aj originálna šou v štýle Beatles: Žiarčania na prestížnej súťaži všetkým vytreli zrak! FOTO
Zdroj: TŠK Stella Žiar n. Hronom

Veľkou poctou pre naše mesto bolo už to, že hostilo tak prestížnu súťaž, ako sú Majstrovstvá Slovenska v plesových choreografiách, exhibíciách a showdance. A tanečníci zo žiarskeho klubu na domácom parkete ukázali, že v tomto športe sa Žiar nad Hronom rozhodne má čím pochváliť.

Členovia žiarskeho Tanečno-športového klubu (TŠK) Stella, ktorý funguje pod taktovkou Stelly Víťazkovej, šli do boja s tromi choreografiami, z toho každá pokryla inú kategóriu. Zo všetkých vyšli ako absolútni víťazi.

Zlatý kov a titul majstra krajiny si odniesli v juniorskej kategórii s choreografiou A zas a znova, v kategórii tanečníc s temperamentnou choreografiou Carilio De Noite a takisto v kategórii dospelých. V poslednej menovanej predviedli tematickú retro šou s názvom Beatles opäť na scéne.

Pozrite si zábery trojnásobne zlatých Žiarčanov priamo z parketu slovenského šampionátu v našej fotogalérii.

FOTO: Takto to tancovalo Žiarčanom na Majstrovstvách Slovenska
17
Galéria
Zdroj: TŠK Stella Žiar n. Hronom
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM