Barbara Dallosová Rôzne

Krásna Dominika (24) z dedinky pri Žiari: Zahrala si v klipe letného hitu známeho umelca! VIDEO

Usmiata tmavovláska Dominika Rošková je odchovankyňou žiarskeho tanečného klubu. Do oka padla talentovaná tanečníčka i tvorcom najnovšieho videoklipu k letnému hitu známeho hudobníka.

Ilustračný obrázok k článku Krásna Dominika (24) z dedinky pri Žiari: Zahrala si v klipe letného hitu známeho umelca! VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Dominka Rošková z obce Lovčica – Trubín sa venuje latinsko-americkému tancu. V novopečenom klipe ku skladbe Šampuss, ktorá je výsledkom spolupráce rapera Majka Spirita a speváčky Anity Soul, Dominika zažiarila so svojim tanečným partnerom Jaroslavom Oboňom (23) z Handlovej.

Hľadali neokukaných

A ako sa mladí tanečníci zo stredu Slovenska dostali do videoklipu jedného z najsledovanejších interpretov našej hudobnej scény? ,,Oslovil nás herec a režisér Michal Nemtuda, pretože jedna kočka z Ladylicious (taneč. skupina – pozn. redakcie) nás poznala a odporučila nás. Boli sme pre nich zaujímaví, keďže sme doteraz boli nekomerční a ešte sme nikde takto neboli ukazovaní,“ vysvetľuje Dominika.

Pre tanečný pár to bola doposiaľ prvá skúsenosť takéhoto charakteru. Dominika hovorí o nakrúcaní ako o obrovskom zážitku, keďže obvykle sa s tanečným partnerom pohybujú v tréningovom procese súťažného tanca.

Majk zanechal dojem

,,Vo mne osobne zanechal silný dojem samotný Majk Spirit, bol ľudský, normálny a prirodzene komunikoval so všetkými účinkujúcimi,“ hovorí Dominika a dodáva, že celodenné nakrúcanie bolo veľmi náročné.

,,Pre nás bolo ťažké to, že od nás chceli, aby sme improvizovali. To, čo vidieť v klipe, nebol konkrétny tanec, krok. Boli to nejaké univerzálne figúry, pre nich bolo hlavne dôležité, aby to bolo efektné,“ hodnotí mladá tanečníčka a pochvaľuje si, že počas nakrúcania o nich bolo skvele postarané.

Videoklip, v ktorom účinkovali Dominika s Jaroslavom, nájdete v našej galérii!

Pred kamerou zostať nechce

Mladá Lovčičanka vyštudovala hospodársku politiku na ekonomickej univerzite, doma je však na parkete a ako sama tvrdí, živiť sa chce tancom. S tanečným partnerom Jaroslavom sú úradujúcimi vicemajstrami Slovenska v latinsko-amerických tancoch, patria tiež do top osemdesiatky na svete.

Dominika hovorí o účinkovaní v klipe ako o cennej skúsenosti, vo svojej budúcnosti ale vidí skôr súťažný tanec. ,,V júni sme s tanečným partnerom opustili TŠK Stella a odchádzame tancovať do bratislavského klubu ku Kataríne Štumpfovej a Matejovi Chrenovi. Ešte máme veľa plánov, chceme byť majstri Slovenska, stať sa akýmisi legendami a odbore a potom by sme chceli tanec vyučovať. Účinkovanie v klipe bola komerčná akcia a veľmi cenná skúsenosť, ale v budúcnosti sa chcem venovať tancu na profesionálnej úrovni v tej súťažnej rovine," približuje.

Na otázku, či by si vedela predstaviť živiť sa niečím iným než tancom, Dominika odpovedá so smiechom, no jednoznačne: ,,Nie.“

foto: súkr. archív D.Roškovej

Dominika a Jaroslav sú na súťažiach ako doma, klip bol pre nich premiérou
13
Galéria
Letný klip k songu Majka Spirita, v ktorom sa mihla aj krásna Dominika
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM