Martin Károly Kremnica

Kremnica zatiaľ nemá vážnejšie problémy s vodou

Kremnica 8. februára - O tom, že vodomer môže v tomto nepriaznivom mrazivom počasí poriadne potrápiť majiteľov domov a bytov, sme informovali len nedávno. Obrátili sme sa preto na poslankyňu Mestského zastupiteľstva v Kremnici Janku Volkovú, a opýtal

Podľa zistení prednostom Mestského úradu v Kremnici Igorom Krížom, neboli zatiaľ hlásené žiadne problémy s vodou. Oficiálne samospráva nemá vedomosť o tom, že by nejakí obyvatelia mali takýto problém. Vodné toky sa kontrolujú, spúšte kanálov sú vyčistené. Podľa našich informácií nemali vodu niektorí obyvatelia na Kutnohorskej ulici. Obyvatelia už ale kontaktovali vodárov,“ vyjadrila sa pre Žiar24 Volková.

Pre bližšie informácie ohľadom situácie so zamrznutou vodou sme kontaktovali aj hovorkyňu spoločnosti Veolia – Stredoslovenská vodárenská prevádzková spoločnosť a.s. Do uzávierky článku nám však nestihla poskytnúť potrebné informácie.

Poslankyňa Volková však dodáva, že v prípade potreby je mesto pripravené svojim obyvateľom pomôcť náhradnými dodávkami vody.

JL

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM