Barbara Dallosová Krimi

Krvavá dráma v žiarskych uliciach: Muž s nožom v bruchu zďaleka nebol všetko

Žiarski policajti sa vyznamenali. Majú za sebou mimoriadne náročný zásah s nebezpečným útočníkom.

Ilustračný obrázok k článku Krvavá dráma v žiarskych uliciach: Muž s nožom v bruchu zďaleka nebol všetko
Zdroj: Policajný zbor SR

Článok sme aktualizovali tu: Útok nožom v centre Žiaru: Policajti prezradili detaily, FOTO

V stredu večer boli policajti zo Žiaru nad Hronom, npráp. Peter Hanus a stržm. Filip Jančík, vyslaní preveriť oznámenie, kde jeden muž mal bodnúť nožom druhého. Dramatický zásah opisuje krajská polícia.

„Po príchode na miesto našli mladého muža, ktorý mal v bruchu zapichnutý nôž. Hliadka sa spojila so záchrankou a zranenému poskytovali predlekársku prvú pomoc, aby spomalili krvácanie. Udržiavali zraneného pri vedomí a kontrolovali jeho dýchanie, až do príchodu posádky RZP, ktorá muža previezla do nemocnice,“ uvádza k dramatickému výjazdu polícia.

Na mieste sa nachádzala aj žena, ktorá políciu zavolala. Útočník podľa policajtov najprv kričal na ňu, ona zo strachu požiadala o pomoc okoloidúceho muž a toho útočník napadol nožom.

„Hliadka po získaní potrebných informácií našla bydlisko podozrivej osoby. Nakoľko vznikla dôvodná obava o život a zdravie ďalšej osoby, policajti ho opakovane vyzývali, aby otvoril byt, načo nereagoval, preto policajti v zmysle zákona byt otvorili. Po výzvach podozrivý kládol odpor, preto museli byť použité voči osobe donucovacie prostriedky a následne bol eskortovaný na policajné oddelenie,“ vysvetľuje polícia s tým, že prípad už prevzal vyšetrovateľ.

Nenechajte si ujsť viac noviniek zo Žiaru a okolia a sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame.

Chcete mať vždy po ruke aj informácie zo Slovenska či zo sveta? Sledujte Facebook Dnes24.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM