Barbara Dallosová Rôzne Správy

Kuchárska výzva pre Žiarčanov: Hľadá sa TOP recept, výhra 100 eur!

Pochváliť sa najlepším receptom v meste a ešte aj odísť o niečo bohatší? Mesto avizuje veľký grilovací súboj v žiarskom parku. Prinášame podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Kuchárska výzva pre Žiarčanov: Hľadá sa TOP recept, výhra 100 eur!
Zdroj: TASR

Koniec júna patrí podľa našich tradícií páleniu takzvaných jánskych vatier. Trochu inú podobu oslavy leta najnovšie avizuje žiarske Mestské kultúrne centrum (MsKC). 23. júna (od 14:00 hod.) sa v Parku Štefana Moysesa uskutoční prvý ročník amatérnskej súťaže v grilovaní s príznačným názvom GriliJánskej ohne.

V parku nepôjde len o voňavé dobroty ale aj o súťaživosť. Ako priblížil Janko Kulich z MsKC, akcia prichádza s výzvou nájsť najlepší recpet na grilovanú pochúťku leta 2018.

Okrem samotného pocitu, že ste pripravili najlepšiu letnú pochúťku v meste, sľubujú organizátori i iné odmeny. ,,Pre víťazov sú pripravené nielen finančné odmeny 100 Eur (1.miesto), 50 Eur (2.miesto) a 2O Eur (3.miesto), ale aj hodnotné vecné ceny a samozrejme, titul Grilmajster roka 2018," vysvetľuje Kulich.

Popri súťažnej gilovačke sľubuje progam v parku skupinu, ZH BAND, Jánsku vatru, predaj grilovaných špecialít, školu grilovania, súťaž v jedení chilli papričiek či ohňovú šou. Ako vyzývajú organizátori, prihlásiť sa môžete na tel. čísle 0903 149 578, alebo e-mailom na: jelasulekova@gmail.com.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM