Barbara Dallosová Rôzne

KVÍZ: Za vlasy pritiahnuté príhody zo Žiaru. Uhádnete, ktoré sa naozaj stali? :)

Kuriozity zo Žiaru nad Hronom, ktoré sa naozaj stali, versus absolútne výmysly. Skúste rozoznať pravdivé tvrdenia od nepravdivých. Zábava zaručená.

Ilustračný obrázok k článku KVÍZ: Za vlasy pritiahnuté príhody zo Žiaru. Uhádnete, ktoré sa naozaj stali? :)
Zdroj: TASR

Účinkovala mestská poslankyňa vo fakírskej šou a naháňali žiarski hokejisti po ľade zmätené psíča? Niektoré z desiatky tvrdení v našom kvíze znejú ako absolútny výmysel, ale možno zostanete prekvapení. Kronika mesta totiž zaznamenáva niekoľko mimoriadnych udalostí, na ktoré ich aktéri asi nikdy nezabudnú.

Kvízové otázky sú uvedené formou tvrdení. Ku každej máte dve možnosti – áno a nie. Zaškrtnutím jednej z nich označíte tvrdenie za pravdivé alebo nepravdivé. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 15 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať v limite, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne. Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vaším priateľom.

Rozlíšite skutočné udalosti zo Žiaru nad Hronom od výplodov fantázie našej redakcie? Hrajte TU.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM