Kultúra

Letný deň na Skalke s bohatým programom: Deti sa vybláznia, rodičia zrelaxujú

Súťaže pre deti aj dospelých, atraktívne pohybové aktivity, kopec zábavy, hudby a dobrého jedla. Toto všetko prinesie letný deň na Skalke pri Kremnici, na ktorom si prídu na svoje malí aj veľkí.

Ilustračný obrázok k článku Letný deň na Skalke s bohatým programom: Deti sa vybláznia, rodičia zrelaxujú
Zdroj: TASR

Skalka pri Kremnici v utorok 5. júla ožije zábavnými disciplínami a koncertmi pre celú rodinu. Letný deň na Skalke sa uskutoční na Bežeckom štadióne R. Čillíka od 11.00 do 18.00 hod.

Návštevníci si budú môcť vyskúšať minigolf, petangue, terénne kolobežky, jazdu na kolieskových lyžiach či lukostreľbu. Pre deti je pripravených 6 súťažných stanovíšť. A to všetko úplne zadarmo. Navyše, počas celého dňa bude pre návštevníkov podujatia otvorené Relax centrum, ktoré poskytne služby takisto bez poplatkov. Po športe si tak budete môcť vychutnať masáž, saunu či zrelaxovať v bazéne.

Okrem pohybových aktivít to na Skalke ožije aj hudobne. Popoludní zahrá kremnická pop-rocková skupina Virvar a skupina Roba Huleja Spod Budína. Počas celého dňa sa o hudbu postará DJ Fabo. Nebude chýbať tombola s hodnotnými cenami od partnerov podujatia.

„Srdečne všetkých pozývame a tešíme sa na tento zábavný deň. Veríme, že sa ľuďom bude páčiť a že objavia čaro Skalky – okolitú prírodu ako aj športovo-rekreačné služby, ktoré v stredisku ponúkame,“ pozýva riaditeľka Kultúrneho a informačného centra v Kremnici Zuzana Tileschová.

Ako ubezpečujú organizátori, doprava je zabezpečená mestským minibusom, ktorý bude na Skalku a späť premávať kyvadlovo od 09:00 hod. z parkoviska Jeleň v centre Kremnice.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM