Barbara Dallosová Rôzne Správy

Line-up aj výhody pre Kremničanov: Ako bude vyzerať letný Big Air

Adrenalínové skoky do vody a hudobný festival v bazéne. Organizátori prezrádzajú detaily o tohtoročnom Big airi na kremnickom kúpalisku.

Ilustračný obrázok k článku Line-up aj výhody pre Kremničanov: Ako bude vyzerať letný Big Air
5
Galéria
Foto: -- Čalfa / Zdroj: Big Air v meste

Druhý júnový víkend (7. – 8.6.) vypukne na Kúpalisku Katarína letná verzia obľúbeného Big Airu v meste spojená s hudobným festivalom. Organizátori zverejnili zoznam mien, ktoré na kupku vystúpia. Výhodou pre Kremničanov aj ľudí z niekoľkých okolitých obcí má byť tento rok nižšie vstupné.

Zľava pre Kremničanov a ľudí z okolia

Počas dvoch dní na hudobnom pódiu vo vypustenom bazéne na kúpalisku Katarína vystúpia kapely Billy Barman, Para, Slobodná Európa, Chiki Liki Tu-a, Ultrazvku, Noisecut, Hudba z Marsu, DJ EKG a ďalší skvelí hudobníci a dídžeji. Informujú o tom organizátori podujatia Big Air v meste, za ktorým stoja občianske združenie FRST Crew Kremnica, Šafy Production a Jägermeister.

,,Pre Kremničanov a ľudí z okolitých obcí sme pripravili opäť zľavy na vstupnom," hovorí v mene organizátorov Ondrej Horváth s tým, že permanentka pre Kremničanov na celý víkend sa dá kúpiť v predpredaji za 15 eur. Na mieste bude v cene 20 eur. Zľava platí aj pre obyvateľov obcí Horná Ves, Dolná Ves, Krahule, Kremnické Bane, Lúčky, Nevoľné, Kopernica, Kunešov a Ihráč.

Zóna pre deti aj exkluzívna výstava

Okrem adrenalínových zážitkov sa podľa organizátorov diváci a návštevníci počas dvoch dní budú môcť zabaviť napríklad aj športovými aktivitami, ktoré si môžu vyskúšať. V rámci sprievodného programu bude exhibícia na wakebordoch, súťaž pre divákov na stand-up paddle boardoch a možnosť vyskúšať si skimboarding.

„Poodhalíme tiež históriu podujatia Big Air v meste, ktoré má za sebou úspešných 11 zimných ročníkov. Bude to prostredníctvom výstavy fotografií a grafických vizuálov, vrátane tých nikdy nerealizovaných, ukrytých len v šuplíkoch umelcov“ doplnil Horváth.

Pre kreatívcov pripravuje organizačný tím rozšírenú workshopovú zónu v najmenšom bazéne v spolupráci s módnou značkou Primát. ,,A aby ste mohli prísť pokojne s celou rodinou, pre deti bude vyhradená špeciálna Matel KIDS zóna," dodávajú ľudia z Big Air v meste.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM