Martin Károly Rôzne

Lyžiarska sezóna v plnom prúde: Skalka, Krahule aj Ostrý Grúň v prevádzke!

Lyžiarske strediská Skalka arena pri Kremnici, Ski Krahule v obci Krahule (okres Žiar nad Hronom) a Ski Blanc v obci Ostrý Grúň hlásia veľmi dobré podmienky na lyžovanie. Všetky spomínané strediská využili na prevádzku zjazdoviek technický sneh.

Ilustračný obrázok k článku Lyžiarska sezóna v plnom prúde: Skalka, Krahule aj Ostrý Grúň v prevádzke!
Zdroj: TASR

Ako informoval Vladimír Urblík z lyžiarskeho strediska Ski Krahule, podmienky na lyžovanie sú veľmi dobré. „Lyžiari majú k dispozícii všetky zjazdovky, ktoré upravujeme dvakrát denne. Momentálne máme na zjazdovkách 40 cm snehu a ak nám to podmienky dovolia, plánujeme v noci zasnežovať.

Lyžiari môžu v stredisku využiť aj možnosť večerného lyžovania, denne od 17.30 do 20.30 h. „Novinkou je nový ratrak a detský vlek v dĺžke 450 m a od 26. decembra je otvorený aj bežecký okruh zdravia,“ doplnil Urblík.

Lyžiarske stredisko Ski Blanc Ostrý Grúň – Kollárová má otvorené štyri z piatich zjazdoviek. „Podmienky na lyžovanie sú veľmi dobré, výška snehu je 40 cm. Ponúkame aj večerné lyžovanie, vždy v stredu, piatok a sobotu od 17.00 do 20.00 h,“ doplnil Ľubomír Urban zo strediska Ski Blanc.

Lyžiari môžu využiť aj lyžiarske stredisko Skalka Arena pri Kremnici, kde majú k dispozícii päť zjazdoviek z ôsmich.

Podmienky na lyžovanie sú veľmi dobré, na zjazdovkách sa nachádza 40 cm technického snehu. Otvorené máme denne od 09.00 do 16.00 h. Momentálne čakáme na mrazy, aby sme mohli ešte zasnežovať,“ priblížila situáciu v stredisku Martina Badarová zo Skalka areny. Ako doplnila, večerné lyžovanie budú môcť využiť od 1. januára.

Lyžovanie sa začne o 17.30 h a cena bude symbolická, jedno euro. Ostatné dni bude cena za večerné lyžovanie podľa platného cenníka, zverejneného aj na našej webovej stránke.

Všetky spomínané strediská využili na zasneženie zjazdoviek technický sneh.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM