Barbara Dallosová Kultúra

Masky rútiace sa dolu svahom, zabíjačka a ceny z rúk známych hercov: Blaufuss SKI karneval už po desiaty raz!

Pestrofarebné kostýmy, voňavé zabíjačkové dobroty a bujará nálada. Veci, ktoré ku karnevalu neodmysliteľne patria. To, čo ale nezažijete na každej veselici, je lyžovačka. Tento karneval sa totiž koná priamo na svahu.

Ilustračný obrázok k článku Masky rútiace sa dolu svahom, zabíjačka a ceny z rúk známych hercov: Blaufuss SKI karneval už po desiaty raz!
Zdroj: Dnes24.sk

Obec Krahule v spolupráci s partnermi a sponzormi aj tento rok organizuje tradičné podujatie pre všetkých milovníkov zábavy na snehu – Blaufuss SKI karneval. Jubilejný desiaty ročník opäť sľubuje skvelú zábavu a vzácnych hostí.

Už po desiaty raz bude dňa 21.2.2015 hrať na lyžiarskych svahoch SKI Krahule hlavnú úlohu dobrá nálada. Biely svah sa rozožiari najbláznivejšími kostýmami hýriacimi všetkými farbami. Ľudia v maskách sa začnú pod svahom zbierať okolo desiatej hodiny ráno. V originálnych kostýmoch sa môžu predviesť ako dospelí, tak aj tie najmenšie ratolesti.

Chýbať samozrejme nebudú ani obľúbené zabíjačkové špeciality a tombola s množstvom atraktívnych cien. Výhercom prídu odovzdať ceny známi herci Matej Landl a Marián Labuda ml.

Keď sa účastníci karnevalu do sýtosti najedia zabíjačkových dobrôt, energiu môžu spáliť rovno na svahu. ,,Svah bude zjazdný ako každý iný deň, účastníci teda po karnevale môžu zostať a užiť si lyžovačku. Ani ostatných lyžiarov podujatie nijako neobmedzí," ubezpečuje majiteľ strediska Vladimír Urblík a dodáva, že na minulom ročníku sa zúčastnilo viac než 130 masiek.

Čítajte tiež: Fašiang na betónovom námestí ako v pravej dedine: Tancu sa nevyhli poslankyne, primátor, ani nový prednosta! FOTO

Foto: minulý ročník podujatia Blaufuss SKI karneval

Jubilejný ročník Blaufuss SKI karnevalu plný lákadiel
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM