Katarína Reiterová Kultúra

Megakoncert LORDI už v sobotu: Toto požadujú od organizátorov!

Už zajtra čaká Žiar nakladačka v podobe fínskych Lordov a my vieme, čo všetko žiadajú od organizátorov a aj meno utajeného hosťa. Čítajte a dozviete sa viac!

Ilustračný obrázok k článku Megakoncert LORDI už v sobotu: Toto požadujú od organizátorov!
Zdroj: Dnes24.sk

Lordov a ich veľkolepú šou si budete môcť pozrieť už túto sobotu 7. decembra o 19.00 hodine v Estrádnej sále Mestského kultúrneho centra. MsKC avizovalo nielen samotnú kapelku, ale aj hostí. Tými budú Tristana a Ravenclaw. Vstupenky za predpredajovú cenu – 17 eur dostanete už iba dnes. Cena vstupeniek v deň koncertu je 20 eur.

Poznáme meno utajeného hosťa, hral aj s Helloween

Utajeným hosťom by mal byť Roland Grapow, fantastický gitarista a hudobný producent. Tým, ktorí si ho stále nevedia zaradiť, prezraďme, že hral aj so skupinou Helloween, po výmene jedného zo zakladajúcich členov.

Toto žiadajú od organizátorov

Ako sme už spomínali, Lordi sú známi veľkolepou šou, neskutočnými kostýmami, ako aj svetelnou technikou. Práve preto majú od organizátorov naozaj veľké požiadavky. „Pre kapelku musia organizátori pripraviť veľké ventilátory, dymovú mašinu, zrkadlá, uteráky – len kapela 45 kusov a nutne bielych či limonádu Dr.Pepper,“ prezrádza producent MsKC Janko Kulich.

Pozor, ak budete stáť v predných radoch :-)

Okrem toho kapela žiada naozaj veľa alkoholu, dvoch ľudí na celý deň k dispozícií na čokoľvek sa im zamanie a jeden runner s autom tiež na celý deň. Pozor si však dajte vy, ktorí sa na koncert Lordov chystáte, a to priamo do prvého radu. „Ďalšou požiadavkou je totiž voda na polievanie predných radov,“ uzatvára producent, s tým, že obavy z toho však mať nemusíte.

Ďalšou zaujímavosťou je, že členovia skupiny Lordi prídu do mesta už ráno v deň koncertu. Ktovie, možno ich stretneme potulovať sa ulicami Žiaru.

Foto: www.fordi.fi

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM