Martin Károly Rôzne

Meggie (2) je nezvestná už niekoľko dní. Zúfalí majitelia prosia o pomoc

Meggie je dvojročná fenka Nemeckej dogy, ktorá až do stredy 17. apríla žila so svojou rodinou v Jastrabej. Majitelia si myslia, že ju niekto ukradol spred domu.

Ilustračný obrázok k článku Meggie (2) je nezvestná už niekoľko dní. Zúfalí majitelia prosia o pomoc
Zdroj: Dnes24.sk

Je to skoro dvojročná fenka nemeckej dogy, na prednej pravej labke má veľkú čiernu jazvu, počúva na meno Meggie,“ opisuje svojho strateného psíka Lenka Struhárová z Jastrabej.

Podľa nej Meggie niekto ukradol z dvora kým boli v práci. Dokonca ani susedia neboli doma. „Stalo sa to medzi 13:30 a 15:30, Nemáme žiadnu stopu a som naozaj zúfalá…“ pokračuje v zúfalom maili Lenka.

Podľa majiteľov psa, to musela byť krádež, Lebo Meggie si nevie otvoriť sama bráničku. "Je to náš rodinný maznáčik, vlastne člen rodiny. Veľmi nám chýba a chceme ju naspäť! A je strašne bojazlivá, nikdy by sama neutiekla ďaleko od domu. Dokonca keď s ňou chodíme na prechádzky nikdy nie je na vôdzke a neujde ďalej iba tak aby na nás videla… Prosím Vás pomôžte… " uzatvára zúfalý mail Lenka z Jastrabej.

Ak ster psíka na fotografii niekde videli, alebo ste boli dokonca svedkom krádeže, volajte na číslo 0902 438 871. Majitelia vám budú určite vďační.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM