Tlačové správy

Milan Žabka: Kremničania, príďte v sobotu k voľbám!

Ocitli sme sa na konci predvolebnej kampane. Boli sme svedkami rôznych útokov, či spojení. Dôležité ale je, že Kremničania sa do tohto diania zapojili a jasne už teraz dávajú najavo, koho budú voliť.

Ilustračný obrázok k článku Milan Žabka: Kremničania, príďte v sobotu k voľbám!
Zdroj: Dnes24.sk

Myslím si o sebe, že som skúsený regionálny politik, napriek tomu ma niektoré momenty kampane prekvapili. So záujmom som si čítal predvolebné sľuby svojich konkurentov, bol som na diskusii v kine, a takisto som sa zúčastnil stretnutí s občanmi.

Mnohí Kremničania sa ma pýtali, prečo jeden z kandidátov používa heslá, ktoré sa k nemu vôbec nehodia. Koho chce spájať, keď to nedokázal doteraz? Prečo zas iný má na všetko racionálne riešenie, ale do diania v meste sa zapája len počas kampane? Prečo ďalšiemu sa teraz ústa nezastavia, no doteraz bol v parlamente ticho? Atď… Nuž, priatelia je to tak, že mnohým ide o holú existenciu. Ak neuspejú, budú sa musieť vrátiť k svojim, nie veľmi výnosným povolaniam. Preto majú teraz toľko rečí, preto si najímajú drahé mediálne agentúry, prenajímajú billboardy…

Ako som už dávnejšie spomenul, som riaditeľom pobočky Sociálnej poisťovne v Žiari nad Hronom. V prípade môjho zvolenia, sa teda výška platu výrazne nezmení. Priatelia, ale je to naozaj tak, ako čítate na plagátoch: Poznám mesto, poznám a čo je najdôležitejšie, chcem pomôcť!

Mnohí vidiac, že moja kampaň je asi najmenej útočná, v porovnaní s ostatnými, mi verejne (nie do novín s obrázkom, kde sa vyjadrenia podobajú ako vajce vajcu) vyslovujú podporu. Som im za to veľmi vďačný a vážim si to. Zároveň ma to povzbudzuje v myšlienke, že naše mesto sa môže zmeniť k lepšiemu. Že sa dokonca môže oživiť aj politická kultúra v kremnickom parlamente a čo je najdôležitejšie, že sa nám v tomto období konečne podarí do mesta dostať oveľa viac peňazí z európskych fondov.

Áno, naše mesto nemá veľký dlh, ale máme neskutočné množstvo nevyplatených pohľadávok. To nás bohužiaľ zaradilo v rebríčku INEKO až na 75. miesto! Veď pozrite TU.

Všetko sa dá, drahí Kremničania, len príďte v sobotu k voľbám a krúžkujte s rozumom.

Prečítajte si aj:
Milan Žabka: Politika je umenie možného, alebo prečo Kremnica nenapreduje
Milan Žabka: Kremničania, nedajme sa už traumatizovať ťažbou zlata!

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Jeho názory sa nemôžu spájať so stanoviskami a postavením siete portálov Global 24.

Milan Žabka: Náš volebný program
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM