Katarína Reiterová Samospráva

Mimoriadne zastupiteľstvo už dnes. Poslanci budú riešiť kúpalisko!

Neplánované zastupiteľstvo sa bude konať v Žiari nad Hronom už dnes. Zvoláva sa pre časovú tieseň. Poslanci budú riešiť kúpalisko.

Ilustračný obrázok k článku Mimoriadne zastupiteľstvo už dnes. Poslanci budú riešiť kúpalisko!

Prvé mimoriadne zastupiteľstvo budú mať tohto roku žiarski poslanci už zajtra o 15.00 hodine. Rozhodovať by mali o prenájme bufetov v areáli plážového kúpaliska pre podnikateľa Rastislava Kubáňa. Ten má záujem do objektu investovať.

Podľa našich informácii plánuje nový nájomca zrekonštruovať bufet na spôsob fast foodu, rozšíriť ho, vybudovať terasu, ale aj malé detské ihrisko s pieskoviskom, preliezačkou a šmýkačkou. Zároveň uvažuje aj nad výstavbou plážového bufetu.

Pokiaľ by poslanci prenájom objektu schválili, Rastislav Kubáň plánuje s rekonštrukciou začať okamžite. „Tak aby bolo všetko dokončené do zahájenia letnej sezóny, a teda do 15. júna,“ potvrdil Kubáň a dodal, že inak by mu podľa zmluvy hrozila pokuta 15 000 eur. Presný rozpočet rekonštrukcie však podnikateľ zatiaľ nemá. „Dám ho vypracovať až po schválení prenájmu,“ dodal Kubáň. S rozšírením bufetu by sa mal upraviť aj vstup do areálu kúpaliska, ale to už v réžií mesta.

Viac aktuálne z dnešného mimoriadneho zastupiteľstva.

Ilustračné foto.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM