Martin Károly Kultúra

Múzeum mincí a medailí má novú webovú stránku

Kremnica 3. januára - Novú webovú stránku Múzea mincí a medailí v Kremnici sprístupnila verejnosti Národná banka Slovenska (NBS). Stránku zverejnila tiež na nových internetových adresách. TASR informovala vedúca tlačového a edičného oddelenia NBS Jan

Stránka je od dnešného dňa prístupná nielen cez stránku NBS, ale aj prostredníctvom novej adresy www.muzeumkremnica.sk. „Múzeum mincí a medailí v Kremnici je od roku 1994 súčasťou NBS. Verejnosť informácie o múzeu často hľadala medzi stránkami múzeí, nie prostredníctvom webovej stránky NBS,“ objasnila Kováčová.

Pokračovala, že stránka múzea sa odlišuje od stránky NBS aj farebnosťou a dizajnom, lepšie tak zohľadňuje prezentačné potreby múzea. Jej návštevníkom sú k dispozícii – atraktívnejší vzhľad, jednoduchšia orientácia a bohatá fotogaléria. Okrem informácií o jednotlivých výstavách získajú informácie o podujatiach múzea, medzi ktoré tradične patria Noc múzeí, Letné noci múz či rôzne koncerty. Návštevníci stránky majú tiež možnosť cez Knihu návštev zaslať pracovníkom múzea e-mail so svojimi podnetmi, spätnou väzbou na návštevu a otázky týkajúce sa jednotlivých podujatí.

Zdroj: TASR Foto: www.muzeumkremnica.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM