Barbara Dallosová Krimi Správy

Muži zákona chystajú akciu: V tento deň ich bude zaujímať Žiarsky okres

V konkrétny deň budú vodiči v našom okrese pod prísnym drobnohľadom polície. Muži zákona prezradili termíny plánovaných kontrol.

Ilustračný obrázok k článku Muži zákona chystajú akciu: V tento deň ich bude zaujímať Žiarsky okres
Zdroj: TASR

Policajti pokračujú v osobitných kontrolách, pri ktorých Vás nemusia zastaviť. Rozhodnutie o uložení sankcie dostanete poštou. Najbližšia takáto kontrola nás na cestách okresu Žiar nad Hronom čaká vo štvrtok (20.7.).

,,Policajti vykonajú osobitnú kontrolu zameranú na dodržiavanie povinností držiteľa vozidla s využitím inštitútu objektívnej zodpovednosti­.V rámci objektívnej zodpovednosti nemusia byť vodiči zastavení priamo na ceste pri porušení zákona o cestnej premávke, ale polícia rozhodnutie o uložení sankcie za spáchaný správny delikt pošle držiteľovi vozidla poštou," upresnila krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Opatrní buďte aj za hranicami okresu. Muži zákona sa budú počas týždňa sústrediť na rôzne miesta v kraji. V stredu (19.7.) si posvietia na okresy Zvolen a Veľký Krtíš, vo štvrtok (20.7.) sa budú okrem Žiaru na nad Hronom sústrediť aj na Revúcky okres a v piatok (21.7.) prebehne kontrola v okrese Banská Bystrica.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM