Martin Károly Futbal

Na Krahuliach sa strieľalo

Našťastie však len na futbalovú bránu, ale zato poriadne. Sokol Krahule v poslednom kole súťaže II.Triedy - Sever privítal na domácom ihrisku futbalistov z Trnavej Hory a pred početnou diváckou kulisou sa zrodil rekordný výsledok súťaže.

Tretie mužstvo súťaže z Krahúľ nastúpilo do stretnutia v kompletnej zostave a v uvoľnenej gulášovej atmosfére obe mužstvá predvádzali pekný útočný futbal. V 5.minúte sa ujali vedenia domáci gólom Stanislava Šimka a ten predznamenal ďalší priebeh stretnutia. Spomínaný hráč pridal ešte do polčasu ďalšie 2 góly ( celkovo ich dal 8 ) a už do prestávky bolo jasné, že hostia si z Krahúl neodvezú body, ale poriadnu gólovú nádielku. Polčasový výsledok 8:0 Krahulčania v druhom polčase vylepšili o ďalších 10 gólov a s konečným skóre 18:0 **tak utvorili **rekord súťažného ročníka. Do značnej miery k tomu však prispel fakt, že hostia sa ani za nepriaznivého stavu nestiahli do defenzívy a hrali sympatický útočný futbal, bohužiaľ však ich snaha končila buď na pozornej domácej obrane alebo brankárovi. Zaujímavosťou je tiež skutočnosť, že o 12 gólov domácich sa postarali hráči vo veku nad 40 rokov. Je to pekný príklad toho, že aj v tomto veku sa stále dá baviť futbalom aj na súťažnej úrovni …

Futbalový klub TJ Sokol Krahule sa chce aj touto cestou poďakovať všetkým fanúšikom a sponzorom za podporu počas celej sezóny 2010/2011, ale najmä predstaviteľom obce Krahule, ktorí v uplynulom období umožnili rozvoj športu a futbalu v tejto obci.

MK

Futbal Krahule
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM