Barbara Dallosová Rôzne Správy

Na pohľad drsňáci, ale... Do Žiaru mieri nevšedná partia motorkárov

Na pohľad drsní chlapi a ženy na nablýskaných strojoch. Motorkári však prídu do Žiaru dokázať, že srdcia rozhodne nemajú z kameňa.

Ilustračný obrázok k článku Na pohľad drsňáci, ale... Do Žiaru mieri nevšedná partia motorkárov
Foto: Peter Slavkovský

Motorkári s veľkým srdcom. To je názov projektu, ktorým sa partia milovníkov hlučných motorov zo stredného Slovenska rozhodla pomáhať. Motorkári s veľkým srdcom jazdia po slovenských útulkoch pre zvieratá a karenténnych staniciach, pričom sa snažia šíriť osvetu a získať čo najviac materiálnej pomoci pre nechcené psíky.

Netradičný motorkársky zraz

Aj žiarsky útulok, ktorý prevádzuje OZ Strážni anjeli, sa onedlho premení na menší motorkársky zraz. Motorkári s veľkým srdcom vyrážajú do nášho mesta v stredu (29.8.).

,,Vyrážať budeme z Banskej Bystrice, takže každý motorkár aj nemotorkár, ktorý sa k nám chce pridať, bude vítaný. Stretneme sa pri BB Moto (pri Tescu) a odchod bude o 10:15," vysvetľuje organizátorka Milota Luptáková s tým, že prichystať si treba ruky na hladkanie, piškótky a prípadnú materiálnu pomoc, ktorá je pre útulky tak dôležitou.

Pomôžte a oni vás zvezú

,,Súčasťou akcie je fotografovanie útulkáčov a motorkárov s profesionálnym fotografom. A pre tých, ktorí prídu ku Strážnym anjelom doniesť akúkoľvek pomoc, čaká prekvapenie v podobe super jazdy na krásnych mašinách," vyzýva Luptáková.

K motorkárom sa môžete pridať, posunúť materiálnu pomoc prostredníctvom nich, alebo sa zbehnúť v sobotu do útulku pozrieť a vziať ju so sebou. Žiarsky útulok bude podľa organizátorov vďační za kvalitnejšie granulky značky Brit, rôzne obojky a vodítka, hračky pre psíkov, uteráky, osušky, plachty, posteľné obliečky, deky, čistiace prostriedky (najmä pracie prášky) a samozrejme rôzne mňamky a piškótky, ktorým nikdy neodolajú.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM