Martin Károly Kultúra

Na STEIGER FEST VYHNE pôjdu posilové spoje zo Žarnovice a Žiaru

Pre veľký záujem o účasť na premiére nového festivalu „STEIGER FEST VYHNE 2010“, zabezpečili jeho organizátori na sobotu 7.augusta mimoriadne posilnenie autobusovej dopravy do Vyhní. Posilové autobusy označené logom festivalu budú odchádzať z mies

Opačná preprava z Vyhní je zabezpečená o 21.30 hod. Pre menšie skupiny a pre tých ktorí vydržia do konca je pripravená aj individuálna doprava minibusmi a taxíkmi. Parkovanie je zabezpečené spolu na ôsmich parkoviskách pri pivovare, Vodnom Raji, v blízkych strojárňach a futbalovom štadióne.

Podrobnejšie informácie sú na webovej stránke pivovaru www.steiger.sk, alebo na telefónnom čísle 045/6787 215. In­formoval o tom manažér marketingu pivovaru STEIGER Emil Mihálik.

Lákadlami nového festivalu sú – prehliadka pivovaru STEIGER, kúpanie vo Vodnom raji, súťaže, tombola, Oldies disco party, Michael Jackson show a k tomu koncerty Kmeťobandu, Allana Mikušeka, Lenky Ferenčíkovej Bandu a Metalindy. Ťahákom je ,,Super poukážka“ na ktorú za 3,5 eura dostanú návštevníci guláš, dve veľké pivá, pol litra nealka, hodinové kúpanie vo Vodnom raji a tombolu. Organizátori očakávajú na tejto novej aktivite regiónu Vyhní na podporu domáceho turizmu viac ako 5000 ľudí.

,,Ide síce o nové a podotýkam, že neziskové podujatie, ale využívame pri ňom know-how doterajších piatich úspešných ročníkov „Dní otvorených dverí pivovaru STEIGER“. Akcia bude celodenná od soboty rána 10:00 do polnoci. Tradične očakávame najväčší záujem o bezplatnú prehliadku pivovaru STEIGER, nasledovať bude kúpanie vo Vodnom Raji a vystúpenia známych interpretov a skupín na lúke pod hotelom Sitno. Proti smädu sme vybudovali ,,Pivný chodník“, po trase Pivovar STEIGER -Vodný raj – hotel Termál – hotel Sitno s čapovaním piva, Kolaloky, doplnené o stánky s remeslami a atrakciami. Občerstvenie a strava je za prijateľné ceny aj v hoteloch Termál a Sitno. Na ihrisku OU Vyhne budú športové súťaže a tenisové kurty hotela Sitno zas poskytnú deťom Detskú arénu so súťažami“, pozýva E. Mihálik.

Mimoriadne posilové spoje nadväzujú na bežné linky:

Nová Baňa – Žarnovica Banská Štiavnica – Hliník nad Hronom Žiar nad Hronom – Bzenica

Žarnovica – Nová Baňa Hliník nad Hronom – Banská Štiavnica Bzenica – Žiar nad Hronom

Kontakty na individuálnu prepravu na STEIGER FEST VYHNE:

· Nová Baňa 0905 583 517, Pavol Bóna – minibus 8 ľudí

· Banská Štiavnica 0903 446 688, Ján Tereň – taxi služba

· Žiar nad Hronom 0907 652 887, Tomáš Kicko – minibus 8 ľudí

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM