Barbara Dallosová Krimi

Na žiarskych cestách čakajte ďalšiu osobitnú kontrolu: Vieme, kedy si na nás posvietia policajti!

Dôležité informácie pre každého motoristu! Policajti sa chystajú si ešte viac posvietiť na cesty v našom okrese. Očakávať treba výrazne viac špeciálnych kontrol a aj zvýšený počet hliadok na cestách.

Ilustračný obrázok k článku Na žiarskych cestách čakajte ďalšiu osobitnú kontrolu: Vieme, kedy si na nás posvietia policajti!
Zdroj: Webnoviny.sk

Policajti pokračujú v osobitných kontrolách, pri ktorých Vás nemusia zastaviť. Rozhodnutie o uložení sankcie dostanete poštou. Najbližšia takáto kontrola nás čaká v piatok trinásteho.

,,Polícia v Banskobystrickom kraji pokračuje na cestách vo vykonávaní osobitných kontrol s cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Policajti v piatok 13. júna 2014 vykonajú na území okresu Zvolen, Lučenec, Žiar nad Hronom a Brezno osobitnú kontrolu zameranú na dodržiavanie povinností držiteľa vozidla s využitím inštitútu objektívnej zodpovednosti,“ hovorí Petra Vašková, hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici.

O novinke, ktorú policajti volajú Osobitné kontroly s využitím inštitútu objektívnej zodpovednosti sme už písali v článku: Policajná novinka na cestách: V kraji už zistili 300 deliktov, tento jednoznačne vedie!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM