Barbara Dallosová Krimi

Naozaj desivý pohľad: Hron vyplavil telo neznámej ženy!

Hoci Hron je pýchou všetkých Žiarčanov, niekedy vyplaví aj takéto, skutočne smutné prekvapenia. Hrôzostrašný pohľad sa naskytol svedkom, ktorí na tento víkend tak ľahko nezabudnú.

Ilustračný obrázok k článku Naozaj desivý pohľad: Hron vyplavil telo neznámej ženy!
Zdroj: TASR

Pohľad ktorý nie je pre slabšie povahy sa v sobotu večer naskytol v Žiarskom okrese medzi dvomi obcami. Rieka ukázala telo ženy, ktorej identita je podľa policajnej hovorkyne zatiaľ nejasná.

Krutá rieka občas vyplaví svoje obete, často ale ide o nehodu alebo dobrovoľnú snahu pripraviť sa o život. V tomto prípade môže byť rozuzlenie dramatickejšie. ,,Privolaný lekár cudzie zavinenie nevylúčil a nariadil vykonať súdnu pitvu," uviedla hovorkyňa banskobystrickej krajskej polície Mária Faltániová.

Celý prípad teda dostali do rúk policajti. ,,Polícia v Žiari nad Hronom začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,„ povedala Faltániová. Viac by podľa jej slov mala ukázať pitva a vyšetrovanie. Dôležitým krokom bude tiež identifikácia tela. ,,V týchto chvíľach totožnosť nie je známa,“ dodáva hovorkyňa.

Podobne hrozivou udalosťou ako je táto tohtoročné leto začalo. Hron vtedy ukázal telo ženy v otrasnej podobe, nevládne a zamotané do konárov, čítajte tu: Hrôzostrašný pohľad: Telo zavesené na skale a konároch, Hron vyplavil nezvestnú ženu (63)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM