Aktualizované Barbara Dallosová Krimi Správy

Nehoda na R1 pri Žiari: Auto skončilo na streche, zasahujú aj záchranári

Auto malo podľa hasičov skončiť prevrátené na streche vedľa R1. Záchranári ošetrovali ženu, ktorá utrpela pomliaždeniny.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na R1 pri Žiari: Auto skončilo na streche, zasahujú aj záchranári
Zdroj: TASR

O dopravnej nehode na ceste R1 pri Žiari nad Hronom, pri ktorej sa zranila jedna osoba, informuje Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici.

Pri nehode malo podľa hasičov skončiť osobné auto na streche vedľa rýchlostnej cesty, pričom sa zranil jeden človek. Ten už mal byť v čase príchodu hasičov v rukách zdravotníkov.

,,Príslušníci HaZZ po príchode na miesto udalosti zabezpečili havarované vozidlo proti vzniku požiaru a prípadnému neželanému pohybu. Na mieste udalosti sa nachádzajú zamestnanci Národnej diaľničnej spoločnosti (diaľničná patrola) ako aj hliadka polície," uvádza operačné stredisko hasičov, ktoré na miesto vyslalo štyroch mužov s jedným kusom techniky.

Ako po tretej hodine ozrejmil podplukovník Jozef Rozemberg od žiarskych hasičov, muži sú ešte stále na mieste. ,,Hasiči ešte odstraňujú následky nehody, no cesta je prejazdná. Havarované auto je mimo cesty," uviedol.

Ako pre Žiar24 uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová, zranenou osobou bola žena: ,,Utrpela pomliaždeniny, záchranári ju ošetrili na mieste bez následného transportu do nemocnice."

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM